ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Περνάει από ιατρικά και υπογράφει ο Λουκάκου

Belgium's Romelu Lukaku is dejected at the end of a round of sixteen match between France and Belgium at the Euro 2024 soccer tournament in Dusseldorf, Germany, Monday, July 1, 2024. France won 1-0. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium's Romelu Lukaku is dejected at the end of a round of sixteen match between France and Belgium at the Euro 2024 soccer tournament in Dusseldorf, Germany, Monday, July 1, 2024. France won 1-0. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Η μετακίνηση του Ρομέλου Λουκάκου στην Νάπολι είναι πλέον θέμα χρόνου να πάρει σάρκα και οστά, με το "Sky Sport Italia" να αποκαλύπτει πως ο Βέλγος φορ αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ την Τετάρτη (28/8) πριν υπογράψει στους παρτενοπέι.

Μετά από την Ίντερ και την Ρόμα, ο Ρομέλου Λουκάκου μετράει πλέον αντίστροφα για να συνεχίσει την καριέρα του σε τρίτη διαφορετική ομάδα της Serie A. Αυτή θα είναι η Νάπολι που τον πολιορκεί εδώ και πολύ καιρό, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Τσέλσι και τους δικηγόρους του παίκτη να διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του στον ιταλικό Νότο.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του "Sky Sports Italia", ο 31χρονος φορ και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του εθνικού Βελγίου (85 γκολ σε 119 συμμετοχές) αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη (28/8) στην Ρώμη και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους παρτενοπέι, με το deal με την Τσέλσι να ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι η επικείμενη απόκτηση του Λουκάκου από την ομάδα του ιταλικού Νότου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην πλευρά του Βίκτορ Όσιμεν, με τον Αντόνιο Κόντε να μην του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Serie A ενόψει ενδεχόμενης μεταγραφής του αλλά τον ίδιο να αρνείται να πάει στην Σαουδική Αραβία και να επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη.

Κοντά και σε deal με την Γιουνάιτεντ για τον Μακτόμινεϊ

Παράλληλα με την περίτπωση του Λουκάκου, η Νάπολι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να κλείσει ακόμη ένα ηχηρό deal, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι έτοιμη να ντύσει στα γαλάζια τον Σκοτ Μακτόμινεϊ, δίνοντας 30 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιτρέποντάς της να κρατήσει 10% ως ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ