ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Σε επαφές με τον Σπινατσόλα οι Ναπολιτάνοι

Roma's Leonardo Spinazzola controls the ball during the Europa League quarterfinal first leg soccer match between AC Milan and Roma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Σπινατσόλα με την φανέλα της Ρόμα. © ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Με απόφαση του Αντόνιο Κόντε η Νάπολι έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ρόμα στο τέλος του μήνα.

Η Νάπολι, έχοντας πλέον τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, προσπαθεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του για τη διαμόρφωση του ρόστερ, με το τελευταίο αίτημα του προπονητή να είναι η απόκτηση του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος πρόκειται στο τέλος του μήνα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ρόμα.

Ο 31χρονος, από τη στιγμή που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα είναι ελεύθερος, θεωρείται μεγάλη ευκαιρία από τον Κόντε και για αυτό τον λόγο η Νάπολι ξεκίνησε επαφές με την πλευρά του παίκτη. Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα επιθυμούσε να τον φέρει στην Ίντερ το 2020, η υπόθεση ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε μη δίνοντας την ευκαιρία στον Κόντε να συνεργαστεί με τον αμυντικό της Ρόμα.

Ο Ιταλός αριστερός μπακ πραγματοποίησε φέτος 36 εμφανίσεις με την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ενώ επίσης μοίρασε και 4 ασίστ κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο με θετικό πρόσημο την 5ετή παρουσία του στους "τζιαλαρόσι".

Να σημειωθεί, πως ένα ακόμα αίτημα του Αντόνιο κόντε είναι η παραμονή του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, με τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να έχουν ταξιδέψει την Πέμπτη στη Γερμανία προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον Γεωργιανό εξτρέμ και να συζητήσουν αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ