ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Ντι Λορέντσο

Ο Τζοβάνι Ντι Λορέντσο με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 12 Μαρτίου 2024
Ο Τζοβάνι Ντι Λορέντσο με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 12 Μαρτίου 2024 @2024 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο αρχηγός της Νάπολι Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Μάριο Τζιουφρεντί.

Ο αρχηγός της Νάπολι Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει από την πόρτα της εξόδου της Νάπολι καθώς όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Μάριο Τζιουφρεντί, σε ξένα μέσα, ο δεξιός μπακ ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο 30χρονος διεθνής με την Ιταλία έχει ενοχληθεί από την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπό του, τόνισε ο εκπρόσωπός του.

"Δεν νιώθει αυτοπεποίθηση, οπότε ναι, ο Ντι Λορέντσο είναι έτοιμος να φύγει, ενημερώσαμε τον σύλλογο."

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη αρκεί να υπάρξει καλή προσφορά εφόσον το συμβόλαιο του Ιταλού λήγει το 2028.

Οι αποτυχίες που γνώρισε φέτος η ομάδα έχουν προκαλέσει αναταράξεις στους κύκλους των παρτενοπέι οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους και πλέον, όπως όλα δείχνουν θα δουν τον αρχηγό τους να αποχωρεί από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ανάμεσα στους "μνηστήρες" που καραδοκούν για την απόκτηση του Ντι Λορέντσο είναι οι Ιντερ, Γιουβέντους και Άρσεναλ.

Στο παρελθόν, ενδιαφέρον για τον παίκτη είχαν εκδηλώσει και οι Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και Άστον Βίλα.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ