ΑΡΗΣ

Νασιμέντο: "Θέλω να μείνω"

Νασιμέντο: "Θέλω να μείνω"
Νασιμέντο

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε ο Νασιμέντο, παίρνοντας θέση για τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί ήδη παρελθόν.

Την Τρίτη βρίσκονταν στην Κύπρο με το σύνολο των ΜΜΕ της Μεγαλονήσου να ανέφερε ότι υπέγραψαν στη νεοφώτιστη ΑΠΟΠ Κινύρας. Χθες το πρωί όμως και οι τέσσερις Βραζιλιάνοι ήταν κανονικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Όσο για το αν θα φορούν και του χρόνου την φανέλα του Άρη είναι κάτι για το οποίο υπεύθυνος και μόνο είναι ο Κίκε Ερνάντεθ αν και όλα δείχνουν πως μετά την Κυριακή θα αποτελέσουν παρελθόν αποχαιρετώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης με μοναδική εξαίρεση ίσως τον Τούτα.

" Πήγαμε για να δούμε την ομάδα και το μέρος. Σίγουρα είναι πολύ όμορφη η Κύπρος, αλλά θεωρώ ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι πάρα πολύ χαμηλό και για αυτό δε νομίζω να συνεχίσω την καριέρα μου στην Κύπρο. Προσωπικά αυτό το οποίο θέλω είναι να μείνω στον Άρη και περιμένω να συζητήσω με την διοίκηση", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Νασιμέντο χωρίς όμως να θέλησε να σχολιάσει το οτιδήποτε για την αρνητική εισήγηση του Κίκε Ερνάντεθ στο πρόσωπό του για του χρόνου.

Κι αν κάπως έτσι έχει το μέλλον των τεσσάρων Βραζιλιάνων στον Άρη ο Κίκε Ερνάντεθ μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του θέλησε να τους καθησυχάσει όσον αφορά το μέλλον τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν τους επισήμανε ότι ο ίδιος τουλάχιστον δεν έχει κάνει ακόμη κάποια συγκεκριμένη κουβέντα με την διοίκηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας.

" Δεν θα ήθελα να ακούτε δεξιά και αριστερά σχετικά με το μέλλον σας. Θέλω να γνωρίζετε ότι προσωπικά δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με την διοίκηση, ούτε καν για το δικό μου μέλλον στην ομάδα. Δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα για το έμψυχο υλικό. Αυτό που έχω να σας πω είναι πως όσοι έχουν συμβόλαιο να κοιμούνται ήσυχοι και να μην ανησυχούν για το μέλλον τους", ήταν μεταξύ των άλλων τα λόγια του Κίκε Ερνάντεθ και απομένει να φανεί πλέον ποιες θα είναι οι εισηγήσεις του.

Παρά τη στάση του Ισπανού τεχνικού του Άρη οι Σπύρος Γόγολος και Τάσος Κυριάκος δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του αν και οι δύο δένονται με συμβόλαια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φύγουν κιόλας. Επίσης στους σίγουρους που θα αποτελέσουν παρελθόν είναι οι Πάουλο Κόστα, Πασσαλής, Χοσέ Λουίς και Εσκουδέρο.

Χθες το βράδυ εν τω μεταξύ αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη ο Φερέρ με τις τελικές του προτάσεις προς την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με τους Ερνάντεθ, Σκόρδα και Κόντη να είναι ενήμεροι επ΄ αυτού. Τέλος η αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε στην ΠΑΕ Άρης ότι ενεκρίθη ο φάκελος συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο UEFA.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ