ΑΡΗΣ

Νασούτι: "Έμεινα έκπληκτος"

Νασούτι: "Έμεινα έκπληκτος"
Νασούτι

Έκπληκτoς από την υποδοχή στο "Μακεδονία" έμεινε ο ο Κριστιάν Νασούτι. Δείτε το βίντεο του SPORT 24

" Μένω έκπληκτος από την υποδοχή των φιλάθλων του Άρη με την αγάπη τους να με γεμίζει με ευθύνες", ήταν το πρώτο σχόλιο του Νασούτι που πρόσθεσε όσον αφορά τον ίδιο ότι: " Θα κάνω τα πάντα να δώσω στους φιλάθλους μας χαρά έχοντας διάθεση και όρεξη για να κάνω σπουδαία πράγματα".

Για την εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου να αγωνιστεί στην Ευρώπη τόνισε πως: " Επιτέλους εκπληρώνω ένα παιδικό μου όνειρο αφού ήθελα από μικρός κάποια μέρα να αγωνιστώ στην Ευρώπη και χαίρομαι αφάνταστα που το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα με την φανέλα του Άρη".

Κι όσο για την προσαρμογή του στην Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε πως: " Η ύπαρξη συμπατριωτών μου στην ομάδα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και είμαι βέβαιος πως δεν δυσκολευτώ ώστε να βοηθήσω άμεσα την νέα μου ομάδα".

Για το βράδυ εξάλλου και ώρα 22:55 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του 19χρονου διεθνή Ιρλανδού Ίαν Ντέιλι που μαζί με τον Νασούτι είναι να παρουσιαστούν αύριο (30/06) και ώρα 13:00 στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σήμερα εξάλλου δεν αποκλείεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του ο Κρίστι Βανγκέλι παραμένοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια. Το πρωί τέλος έγινε η ανεπίσημη "πρώτη" της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Η άφιξη και η υποδοχή του Νασούτι στο αεροδρόμιο Μακεδονία













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ