ΑΡΗΣ

Νασούτι: "Μεγάλος παίκτης ο Αμπρέου"

Νασούτι: "Μεγάλος παίκτης ο Αμπρέου"
νασουτι

Νασούτι και Αράνο μίλησαν ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Το γεύμα που παρέθεσε ο Ιομάρ Μαζίνιο στους παίκτες του χθες το βράδυ με δική του πρωτοβουλία όπως αποδείχθηκε έκανε όλους στις τάξεις της ομάδας να αφήσουν μια και καλή πίσω τους την ήττα της Κυριακής από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και να έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (26/09, 19:00).
Αυτό φάνηκε τόσο από την εικόνα της σημερινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όσο και από τις τοποθετήσεις μετά το τέλος της δύο εκ των Αργεντινών της ομάδας Κριστιάν Νασούτι και Κάρλος Αράνο.

"Είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες σε ένα παιχνίδι σκληρό απέναντι σε μία σκληρή ομάδα με δικό μας στόχο τη νίκη και μόνο όπως και σε κάθε παιχνίδι μας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αν και κανένα δεν θα είναι εύκολο", ήταν το πρώτο σχόλιο του Κριστιάν Νασούτι ενώ σε ερώτηση για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού είπε: "Η εικόνα μας ήταν καλύτερη από του Παναθηναϊκού. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά όχι και τύχη για να πετύχουμε περισσότερα γκολ και από μία δική μας αδράνεια μας κέρδισαν", για να προσθέσει: "Φύγαμε όμως από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι, γιατί είδαμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να επανέλθουμε στις νίκες στο παιχνίδι με την Ξάνθη".

Σε ερώτηση για την διαιτησία του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ο Νασούτι είπε πως: "Δεν θέλω να εκφράσω γνώμη για τους διαιτητές. Είναι και αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη και απλώς δεν πρέπει να επαναληφθούν εις βάρος της ομάδας μας", ενώ όταν του ζητήθηκε να σταθεί στον συμπαίκτη του Σεμπαστιάν Αμπρέου και τις άτυχες στιγμές που είχε στο ΟΑΚΑ τόνισε: "Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή που απλώς δεν είχε την τύχη με το μέρος του στην φάση του αυτογκόλ. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα πάρει την εκδίκηση του μέσα στο γήπεδο σε κάποιο από τα ερχόμενα παιχνίδια για το καλό του Άρη".

Κι όσο για το χθεσινό γεύμα του Ιομάρ Μαζίνιο είπε: "Ήταν μία όμορφη στιγμή όπου βρεθήκαμε όλοι μαζί σε ένα περιβάλλον πιο χαλαρό για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και σαν ομάδα", ενώ τέλος για την επίτευξη του τρία στα τρία στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξανθη δήλωσε: "Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Όπως είπα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή ομάδα και μακάρι να παίξουμε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αράνο: "Όπως και να έχει τρεις βαθμοί"


Από την πλευρά του ο Κάρλος Αράνο αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη είπε πως: "Bρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και γνωρίζουμε ότι όπως και να έχει θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: " Ξεπεράστηκε αλλά μας αφήνει μία πικρή γεύση γιατί το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Γίνανε κάποια λάθη τα οποία τα δουλέψαμε και τα διορθώσαμε για την συνέχεια", ενώ για τα λάθη που έγιναν τόνισε: "Γενικά όλη η ομάδα χαρίσαμε εύκολες μπαλιές στον Παναθηναϊκό, κλειστήκαμε πίσω και του δώσαμε γήπεδο για να παίξει αν και εμείς ήμασταν εκείνοι που είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Ωστόσο είναι καλό που γίνονται στην αρχή του πρωταθλήματος αυτά τα λάθη και έχουμε χρόνο να τα διορθώσουμε".

Σε ερώτηση για την φυσική του κατάσταση ο Αράνο δήλωσε: " Νιώθω πάρα πολύ καλά και έχω όρεξη για δουλειά. Θα κοιτάξω να βελτιώσω την απόδοσή μου και να συνεχίσω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ στη συνέχεια του πρωταθλήματος".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ