ΑΡΗΣ

Nασούτι: "Μπορούμε να γράψουμε ιστορία"

Nασούτι: "Μπορούμε να γράψουμε ιστορία"
νασουτι

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τον Κριστιάν Νασούτι στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Αρη

Ο αμυντικός του Άρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" τόνισε ότι ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία το ξεκίνημα του με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα: " Ήταν ένα ονειρεμένο ξεκίνημα για μένα για να είμαι ειλικρινής δεν το πίστευα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα εξελισσόταν έτσι το πρώτο μου παιχνίδι, αλλά σε κάθε περίτπωση είμαι χαρούμενος.

Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Αναμφίβολα έπαιξε ρόλο το γκολ, αφού ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε να ανοιχτή, προσπάθησε να βγει μπροστά και μας άφησε περισσότερους χώρους. Κάτι που εμείς εκμεταλλευτήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοση μας με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες ακόμη.

Έχω διαπιστώσει ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά. Μπορώ να πω ότι είμαι πραγματικά αισιόδοξος για τις δυνατότητες της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε να γράψουμε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Έχουμε και εμείς τα ίδια όνειρα, συνεπώς η πίεση που νιώθουμε είναι ευχάριστη και δεν μας αγχώνει

".

Όσο για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή τόνισε: "Tα ντέρμπι σε όλο τον κόσμο έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Ξέρω από τέτοια ντέρμπι, έχω πάρει πληροφορίες για τον τρόπο που τα περιμένουν οι οπαδοί μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ξανά χαρά. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ