ΑΡΗΣ

Νασούτι: "Σε επαφή με την κορυφή"

Νασούτι: "Σε επαφή με την κορυφή"
νασουτι

Για χαμένη ευκαιρία μίλησε ο Κριστιάν Νασούτι, αναφερόμενος στην ισοπαλία με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο"

Το ευχάριστο για τον Ιομάρ Μαζίνιο είναι ότι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα ενώ στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένει σίγουρα τους Ρονάλντο Γκιάρο και Νάτσο Γκαρσία να τίθενται και πάλι στην διάθεσή του Βραζιλιάνου τεχνικού του Άρη. Αντίθετα κάτι ανάλογο δύσκολα να συμβεί και με τον Κρίστι Βανγκέλι.
Η απώλεια της νίκης το Σάββατο στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη που ακολούθησε εκείνης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή δεν άρεσε εκτός από τους φιλάθλους του Άρη και τον Ιομάρ Μαζίνιο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτό φάνηκε και από την τοποθέτηση του Κριστιάν Νασούτι με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό να είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 82΄ με την μπάλα από την κεφαλιά του να βρίσκει στο δοκάρι του Δασκαλάκη.

" Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη ειδικά από την στιγμή που για πάνω από μισή ώρα παίζαμε με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή που είχε ο Εργοτέλης", σχολίασε ο Νασούτι που εξήγησε: " Αυτό που μας στοίχισε ήταν ότι δεν φερθήκαμε έξυπνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που έπρεπε κυρίως με το αριθμητικό πλεονέκτημα κάτι που σίγουρα μας στεναχωρεί".

Κι όσο για την συνέχεια της προσπάθειας του Άρη είπε: " Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά ώστε να βελτιωθούμε εκεί που πρέπει και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια μας ώστε να παίρνουμε και εκεί νίκες", ενώ για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ τόνισε: " Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Μία νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όπως και θέλουμε και εύχομαι να έχουμε μία ευχάριστη βραδιά".

Για την συμπαράσταση των φιλάθλων του Άρη και στο Παγκρήτιο σχολίασε πως: " Οι οπαδοί μας είναι γνωστό ότι μας στηρίζουν όπου και αν αγωνιζόμαστε", ενώ τέλος για τις δύο εκτός έδρας απώλειες νικών με Πανθρακικό στην Κομοτηνή και στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη δήλωσε: " Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες και δικαιολογημένα είμαστε στεναχωρημένοι. Παρόλα αυτά όμως είμαστε σε επαφή με τις πρώτες θέσεις και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε με το πρωτάθλημα να έχει ακόμη πολύ δρόμο ενώ σίγουρα θα πρέπει να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ