NATIONS LEAGUE

Nations League: Άνταμ, Γιαμπλόνσκι και Μπάκιτς κλήθηκαν σε Ουγγαρία, Λευκορωσία και Μαυροβούνιο

Nations League: Άνταμ, Γιαμπλόνσκι και Μπάκιτς κλήθηκαν σε Ουγγαρία, Λευκορωσία και Μαυροβούνιο
Ο Μάρτιν Άνταμ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης AKTOR στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Γεμάτο λάμψη από Stoiximan Super League θα είναι το ξεκίνημα του Nations League στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εκτός από τις παραδοσιακές ελληνικές δυνάμεις, Αστέρας Τρίπολης AKTOR και ΟΦΗ θα έχουν εκπροσώπους στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη συνεχίζονται, ωστόσο οι εθνικές ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους εν όψει της έναρξης του Nations League, με τις κλήσεις των ομοσπονδιακών να γίνονται σιγά-σιγά γνωστές.

Φυσικά μεγάλη παρουσία θα έχει και η Stoiximan Super League στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης AKTOR και έναν του ΟΦΗ να καλούνται στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Για τους Αρκάδες το "φύλλο πορείας" για την εθνική Ουγγαρίας κέρδισε ακόμα μία φορά ο θηριώδης επιθετικός, Μάρτιν Άνταμ, ενώ και ο Γιαουχέν Γιαμπλόνσκι θα ενισχύσει τη Λευκορωσία στα ματς κόντρα σε Βουλγαρία και Λουξεμβούργο.

Τέλος, για ακόμη μία φορά ο Μάρκο Μπάκιτς του ΟΦΗ θα αποτελέσει μέρος του βασικού πλάνου του Ρόμπερτ Προσινέτσκι στην εθνική Μαυροβουνίου, η οποία αντιμετωπίζει για τον τέταρτο όμιλο του League B την Ισλανδία εκτός έδρας και την Ουαλία εντός.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ASTERAS AKTOR ΟΦΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ