NATIONS LEAGUE

Nations League: Επιβλητική νίκη με πεντάρα η Αυστρία, τρίποντο και για Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα

Ο Σμιντ με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Αυστρία
Ο Σμιντ με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Αυστρία AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Αυστρία επικράτησε με εμφατικό τρόπο επί της Νορβηγίας, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα, ενώ οι Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα πήραν επίσης τους βαθμούς της νίκης.

Η Αυστρία νίκησε με ευρύ σκορ τη Νορβηγία με 5-1, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, τη νίκη πήραν οι Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα.

Η Αυστρία με αντίπαλο τη Νορβηγία δεν είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τέσσερα γκολ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Νωρίτερα, στο παιχνίδι μεταξύ Καζακστάν και Σλοβενία, την αναμέτρηση έκρινε το τέρμα του Γιαν Μλάκαρ, ο οποίος στο 55' έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, χαρίζοντας τη νίκη στην Σλοβενία.

  • Καζακστάν - Σλοβενία 0-1 (55' Μλάκαρ)
  • Αυστρία - Νορβηγία 5-1 (8', 49 (Πεν) Αρναούτοβιτς / 39' Σέρλοθ / 58' Λίνχαρντ / 62' Πος / 71' Γκρέγκοριτς )

Η Αρμενία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Αλίμι και Μιόβσκι. Όσον αφορά την αναμέτρηση μεταξύ Λετονίας και Νησιά Φερόε, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με το σκορ στο 1-1.

  • Αρμενία - Βόρεια Μακεδονία 0-2 (72' Μιόφσκι, 85' Άλιμι)
  • Νησιά Φερόε - Λετονία 1-1 (40' Σόρενσεν, 69' Σιτς)

Στο ματς του Λίχτενσταϊν με το Γιβραλτάρ δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής, με τις δύο ομάδες να ακυρώνουν η μία την άλλη και να μην πετυχαίνουν κάποιο τέρμα.

  • Λίχτενσταϊν - Γιβραλτάρ 0-0

Τέλος, η Μάλτα πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Μολδαβία με χρυσό σκόρερ τον Τέουμα, ο οποίος από πέναλτι έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην Εθνική του.

  • Μάλτα - Μολδαβία 1-0 (87' πεν. Τέουμα)
TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ