NATIONS LEAGUE

Nations League: Στον "αέρα" το Ισλανδία - Τουρκία, εξαιτίας πάγου στο γήπεδο του αγώνα

Turkey players acknowledge supporters at the end of the UEFA Nations League soccer match between Wales and Turkey, at the Cardiff City Stadium, Wales, Friday, Sept. 6, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Turkey players acknowledge supporters at the end of the UEFA Nations League soccer match between Wales and Turkey, at the Cardiff City Stadium, Wales, Friday, Sept. 6, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής στην αναμέτρηση της Ισλανδίας με την Τουρκία για το Nations League, εξαιτίας πάγου στο γήπεδο του αγώνα.

Την Δευτέρα (14/10, 21:45) η Ισλανδία υποδέχεται την Τουρκία για την 4η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της League B του Nations League. Ωστόσο, είναι ορατό το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, πάγος υπάρχει σε σημεία του αγωνιστικού χώρου στην έδρα των Ισλανδών, κάτι που δημιουργεί κίνδυνο αναβολής.

Στο γήπεδο δεν υπάρχει σύστημα θέρμανσης του χλοοτάπητα, ενώ οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός δεν βοηθούν. Ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί με μουσαμά, ενώ οι αρμόδιοι άνθρωποι της UEFA θα εξετάσουν την καταλληλότητα του τερέν.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ