ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νάτσο: "Θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που από νεαρός έδωσε τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο"

Νάτσο: "Θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που από νεαρός έδωσε τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο"
Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης. PRINT SCREEN

Ο Νάτσο είπε το τελευταίο αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης κατά την διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας που διοργανώθηκε προς τιμήν του από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Νάτσο αποχαιρέτησε και επίσημα τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 23 χρόνια κοινής πορείας, με τον Ισπανό αμυντικό να είναι αρκετά επηρεασμένος συναισθηματικά κατά τη διάρκεια τη ομιλίας του απέναντι στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες και συναδέλφους του στον σύλλογο.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος έκανε μία μικρή σύνοψη της καριέρας του, ενώ παράλληλα μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την κοινή πορεία τόσων χρόνων με τη φανέλα της "βασίλισσας".

Ο Ισπανός μεταξύ άλλων δήλωσε: "Σήμερα είναι μια διαφορετική, δύσκολη και συναισθηματική ημέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για όλα όσα έχει δώσει, τα οποία είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορώ να ανταποδώσω. Η Μαδρίτη με δίδαξε να κερδίζω και να χάνω, αλλά πάνω απ' όλα να ζω. Η αποφασιστικότητα είναι αυτό που σημάδεψε την καριέρα μου και αυτό οφείλεται στη Μαδρίτη", δήλωσε συγκινημένος ο Νάτσο.

Εδώ και 20 χρόνια κάνω την ίδια διαδρομή για να πάω στην προπόνηση. Είναι σαν να μη φεύγω από το σπίτι μου, γιατί καταλήγω στο άλλο μου σπίτι, όπου με περιμένει η άλλη μου οικογένεια. Είναι το πιο όμορφο τέλος που θα μπορούσα να φανταστώ: να είμαι αρχηγός και σημαντικός. Επίσης να έχω την τιμή να σηκώσω το δέκατο πέμπτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που από νεαρός έδωσε τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο. Η Μαδρίτη θα είναι πάντα το σπίτι μας. Από εδώ και στο εξής, θα φωνάζω κάθε γκολ, κάθε επίτευγμα και κάθε τίτλο αυτής της απίστευτης οικογένειας. Hala Madrid!" .

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ