ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Νάβας για τις καταγγελίες από πρώην εργαζόμενό του: "Ψευδείς και αβάσιμες οι κατηγορίες, θα αναλάβουν οι δικηγόροι μου"

Ο Κέιλορ Νάβας με τη φανέλα της Παρί
Ο Κέιλορ Νάβας με τη φανέλα της Παρί © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Ο Κέιλορ Νάβας έσπασε τη σιωπή του μετά τις σοβαρές καταγγελίες από πρώην εργαζόμενό του και με ανάρτηση στα social media δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά.

Τη νομική οδό θα πάρει η υπόθεση του Κέιλορ Νάβας, καθώς ένας πρώην εργαζόμενός του κατήγγειλε τις συνθήκες εργασίες που βίωνε στο σπίτι του Κοσταρικανού κίπερ.

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ο 37χρονος δήλωσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.

"Μετά τις ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν σε γαλλικό μέσο τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες περιλαμβάνουν ψευδείς, αβάσιμες και πολύ σοβαρές κατηγορίες που πλήττουν τον πρόσωπό μου και την οικογένειά μου, αποφάσισα να θέσω το ζήτημα στα χέρια των δικηγόρων μου για να εκκινήσουν όλες τις νομικές διαδικασίες", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο εργαζόμενος, που κατήγγειλε τον Νάβας, ανέφερε ότι δούλευε τουλάχιστον 60 ώρες την εβδομάδα λαμβάνοντας μηνιαίως 3.200 ευρώ, τα οποία όμως ήταν σε μετρητά και στο χέρι, προκειμένου να γλιτώσει τη φορολογία (και την ασφάλιση του εργαζομένου).

Ο κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν τού υποσχόταν διαρκώς ότι θα τον "δηλώσει", αλλά αυτό δεν το έκανε ποτέ.

Ο εργαζόμενος επίσης, στεγαζόταν σε ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα, ενώ ο Νάβας τον υποχρέωσε να οπλοφορεί για τη δική του ασφάλεια. Μάλιστα πολλές φορές ο Κοσ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ