ΗΡΑΚΛΗΣ

Ναυάγιο με Σάρα

Ναυάγιο με Σάρα
σαρα

Χάλασε η μετεγγραφή του Χουάν Μανουέλ Σάρα στον Ηρακλή καθώς τα αποτελέσματα των εργομετρικών δεν ήταν καλά

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έφτασε στην Ελλάδα σήμερα (14/8) και ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλή.
Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων ήταν μέτρια και έτσι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τέλειωσε άδοξα.

Την Πέμπτη (16/8) ο τεχνικός του Γηραιού, Βαγγέλης Βλάχος θα δώσει συνέντευξη Τύπου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ίσως δοθούν απαντήσεις σε όσα αναφέρθηκαν και από τον "ισχυρό άνδρα" του Ηρακλή, Αχιλλέα Μπέο.

Τα εισιτήρια με Καλαμαριά
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής για τα εισιτήρια του φιλικού με τον Απόλλων Καλαμαριάς, η οποία αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, ως γηπεδούχος και διοργανώτρια του φιλικού αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/08, στις 20.00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ενημέρωσε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την διαμόρφωση των τιμών των εισιτηρίων της αναμέτρησης, που αφορούν στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς και για τις θύρες τις οποίες εκείνοι θα καταλάβουν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις θύρες 9, 10, 12, 13, 14, 15, τα εισιτήρια των οποίων τιμώνται προς 10 Ευρώ, τις θύρες 3, 4, 5, 6, τα εισιτήρια των οποίων τιμώνται προς 20 Ευρώ και την θύρα των επισήμων, τα εισίτήρια της οποίας τιμώνται προς 40 Ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η φιλοξενούμενη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης και ως εκ τούτου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας για την περίοδο 2007-2008 ΔΕΝ μπορούν να εισέλθουν με την χρήση του, αλλά θα πρέπει να προμηθευθούν εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου Σταδίου".











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ