ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ναυάγησε η μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου στη Σταντάρ Λιέγης

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γαλλία για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 στην "OPAP Arena" | Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γαλλία για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 στην "OPAP Arena" | Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν πολύ κοντά στο να δοθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο η υπόθεση εν τέλει πήρε αρνητική τροπή.

Δεν είχαν θετική κατάληξη τελικά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σταντάρ Λιέγης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίες αφορούσαν την παραχώρηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με μέσα από το Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης έβαλε σε πάγο τη μετακίνηση του παίκτη έπειτα από απόφαση της διοίκησης και συγκεκριμένα της 777 Partners, η οποία διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου.

Η αιτία πίσω από αυτή την φαινομενικά ξαφνική απόφαση είναι ότι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας έκριναν πως προτεραιότητα για το ρόστερ είναι η ενίσχυση σε άλλες θέσεις, δηλαδή εκείνη του σέντερ φορ και εκείνη του αριστερού εξτρέμ.

Παρόλα αυτά, υποστηρίζεται πως η Σταντάρ Λιέγης ίσως επανέλθει για τον Έλληνα μέσο μελλοντικά κατά την διάρκεια του μεταγραφικού "παραθύρου" εφόσον βέβαια η Σπόρτινγκ δεν τον έχει παραχωρήσει σε άλλη ομάδα μέχρι τότε.

.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ