ΑΡΗΣ

Νέα αφαίρεση υγρού σε Καστίγιο

Νέα αφαίρεση υγρού σε Καστίγιο
INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο υποβλήθηκε την Τρίτη σε μια μικροεπέμβαση στο γόνατό του, ώστε ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του.

Ο Νέρι Καστίγιο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο γόνατό του μετά από τα τελευταία παιχνίδια του Άρη υποβλήθηκε σε αφαίρεση του υγρού που είχε μαζέψει.

Συγκεκριμένα η αφαίρεση του υγρού στον 27χρονο Μεξικανό του Άρη έγινε με ειδική σύριγγα ώστε να ανακουφιστεί και προς έκπληξη του ιατρικού τιμ της ομάδας διαπιστώθηκε ότι το γόνατό του είχε μαζέψει αίμα.

Αυτή ήταν και η βασική αιτία που εμπόδιζε τις κινήσεις του Καστίγιο και του προκαλούσε πόνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη με Ολυμπιακό και ΟΦΗ όπου έγινε αλλαγή.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Καστίγιο θα βρίσκεται στην διάθεση του Μανουέλ Μασάδο στον Σαββατιάτικο παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το σίγουρο είναι πως ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα κινηθεί ανάλογα με την εισήγηση του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, χωρίς να τίθεται θέμα ρίσκου με χρησιμοποίησή του μόνο αν θα είναι 100% έτοιμος.

Κάτι που σημαίνει ότι την στιγμή αυτή για ένα ακόμη παιχνίδι του Άρη αποτελεί βαρόμετρο για τον Μασάδο που από αύριο κιόλας θα καταστρώνει τα πλάνα του με και χωρίς τον Καστίγιο ώστε να μην χάνει χρόνο.

Εν τω μεταξύ ο Μασάδο εξαιτίας της απουσίας του τραυματία Μίσελ, για δύο ακόμη εβδομάδες, αποφάσισε θέλοντας να έχει μία ακόμη λύση για την θέση του αριστερού μπακ να καλέσει τον βασικό της Κ-20 του Άρη, Δημήτρη Μπαγκή.

Μία κίνηση που έχει να κάνει σε πρώτη φάση για να τον τσεκάρει μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις και αναλόγως να τον υπολογίζει ή όχι αφού και ο Στέλιος Τσουκάνης που έχει αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΟΦΗ η βασική του θέση είναι του αριστερού χαφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ