ΑΕΚ

Νέα - άκαρπη - επαφή για Λεονάρντο

Νέα - άκαρπη - επαφή για Λεονάρντο
λεοναρντο

Άκαρπη η νέα επαφή για Λεονάρντο Δεν δέχθηκαν επεκτάσεις οι Χουανφράν, Άλβες, Ταχτσίδης. Στη Σάλκε ο Πλιάτσικας

Ο Νίκος Θανόπουλος προσέφερε περίπου 650.000 ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη αλλά οι απαιτήσεις του Λεβαδειακού είναι αντίστοιχες με αυτές που παραχώρησε ο Εργοτέλης τον Κουτσιανικούλη.
Συγκεκριμένα ο Κομπότης θέλεις 1.200.000 ευρώ, δύο ποδοσφαιριστές και τα έσοδα από ένα φιλικό προετοιμασίας. Η ΑΕΚ, με τη σύμφωνη γνώμη του Μπάγεβιτς, δεν πρόκειται να υπερβεί τις 700.00 ευρώ αν και μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων για τους δύο παίκτες που ζητά ο Κομπότης.

Δεν υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ η ΑΕΚ

Η περίπτωση του Λεονάρντο φαινόταν από την αρχή πως θα είναι δύσκολη για την Ένωση. Ο Λεβαδειακός αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρός στις διαπραγματεύσεις και τα εμπόδια παραμένουν ακόμα και τώρα.

Στην ΑΕΚ πίστευαν πως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή και το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να υπογράψει όπου θέλει τον Ιανουάριο θα έκαμπτε την αντίσταση του Κομπότη, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Μπάγεβιτς που θέλει οπωσδήποτε τον παίκτη στο ρόστερ του έλεγε στην πρωινή προπόνηση πως ο Λεονάρντο είναι απαραίτητος καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ποδοσφαιριστής με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη επιθυμία του «Ντούσκο» να αποκτήσει τον παίκτη δεν πρόκειται να αναγκάσει την ΑΕΚ να πληρώσει «χρυσό» τον Λεονάρντο καθώς ο Σερβοέλληνας τεχνικός επεσήμανε πως δεν πρέπει να δοθούν πάνω από 700.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ θα επανέλθει με νέα πρόταση η οποία θα έχει… ταβάνι τα χρήματα που είπε ο Μπάγεβιτς αλλά είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι και να ακούσει ποιους παίκτες θέλει ο Λεβαδειακός μηπως κι έτσι γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε περίπτωση που ο Λεβαδειακός εμείνει στις απαιτήσεις του (1.2 εκατ. +2 παίκτες + 1 φιλικό) τότε η Ένωση θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και ο παίκτης θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ήδη για 4 χρόνια με απολαβές 400.000 ευρώ ετησίως.

Δεν δέχθηκαν τις επεκτάσεις οι Χουανφράν, Άλβες, Ταχτσίδης

Στο πλαίσιο της νέας οικονομική λογικής της ΠΑΕ, η κιτρινόμαυρη διοίκηση είχε ραντεβού με αρκετούς ποδοσφαιριστές ώστε να υπογραφούν νέα συμβόλαια με μειωμένους πάγιους μισθούς και υψηλά μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Τα συμβόλαια των Χουανφράν και Άλβες που λήγουν σε ένα χρόνο, έγινε προσπάθεια να επεκταθούν μέχρι το 2011 αλλά η απάντηση που έδωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν αρνητική. Πλέον η ΠΑΕ θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ζητήσει από τους προαναφερθέντες παίκτες να φέρουν προτάσεις ή θα συνεχίσει μαζί τους μέχρι να ολοκληρωθούν τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Η περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη είναι εντελώς διαφορετική καθώς ο εκτός του νεαρού της ηλικίας του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Ο μικρός με το πλούσιο ταλέντο δέχθηκε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια, αλλά η απάντησή του ήταν επίσης αρνητική.

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει και νέο ραντεβού αφού ο Νίκος Θανόπουλος μιλήσει με τον Μπάγεβιτς για την περίπτωση του Ταχτσίδη. Στην ΑΕΚ πάντως υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας πως ο παίκτης θα «δεθεί» με νέο συμβόλαιο.

Στη Σάλκε ο Πλιάτσικας

Δεν υπάρχει δύσκολη αποστολή για τον Πολ Κουτσολιάκο! Ο δαιμόνιος ατζέντης που δραστηριοποιείται στη Γερμανία έχοντας ως έδρα το Όφενμπαχ βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στον Βασίλη Πλιάτσικα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, τη Σάλκε των 60.000 εισιτήρίων κατά μέσο όρο!

Ασφαλώς ο νέος προπονητής της ομάδας Φέλιξ Μάγκατ _ ο οποίος οδήγησε τη Βόλφσμπουργκ στην κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε _ κάτι θα είδε στον διεθνή μέσο για να εισηγηθεί την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Ο Πλιάτσικας ύστερα από πέντε σεζόν στην ΑΕΚ, βρήκε στέγη σε μια βασική διεκδικήτρια του γερμανικού τίτλου τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες η Ενωση θα βάλει στο ταμείο της περίπου 350.000 ευρώ!

Aνακοίνωση

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα στον γερμανικό σύλλογο Schalke. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Μπάγεβιτς: "Να ξέρουν όμως ότι η ΑΕΚ θα είναι δυνατή"

Την πρώτη ημέρα προετοιμασία ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης με πολλά χιλιόμετρα να γράφονται στο κοντέρ ως συνήθως. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποθεώθηκε από περίπου 100 φίλους της ομάδας και στη συνέχεια μίλησε για τις μεταγραφές και την σεζόν που ξεκινάει.

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ΕΔΩ

" Πρώτα απ’ όλα για τους στόχους που θέτεις πρέπει να τους λες δεν πρέπει να τους κρατάς κρυφούς, απλά δεν έχω πει τίποτα γιατί θέλω να είμαστε όλοι μαζί, να περάσει πρώτα ένα διάστημα να έρθουν και τα άλλα παιδιά στις 6 Ιουλίου, να πιάσουμε δουλειά να πάμε μετά στην Αυστρία και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι γνωστός. Πάει πάντα για πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής αυτά που ξέρετε είναι για τον Λεονάρντο περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει ή δεν θα γίνει. Μιλάμε γι’ αυτόν πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Έχουμε βαρεθεί όλοι. Μη με ρωτάτε άλλο. Περιμένουμε και προσπαθούμε. Αν έρθει ο Λεονάρντο θα σας πάρω εγώ τηλέφωνο πρώτος να σας το πω.

Έχουμε κάνει ήδη πέντε μεταγραφές και υπάρχει πάντα ανοιχτό παράθυρο και για άλλους. Ξέρετε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση. Κυνηγάμε ένα δεξί μπακ και θέλουμε να είναι έμπειρος καλός και δυνατός παίκτης.

Προσπαθούμε πάντα να φέρουμε τους καλύτερους, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε ήδη καλούς παίκτες. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Για μένα είναι καλύτερο που δεν μας υπολογίζουν. Να ξέρουν όμως ότι η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Έχουμε στόχους έχουμε νέους παίκτες και έχουμε και κάποιους παλιούς με πείρα από την περυσινή χρονιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο καλοί, πιο δυνατοί. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε μία οικογένεια και με τον κόσμο πάντα μαζί μας".

Για την μεταγραφή του Βασίλη Πλιάτσικα: " Αν άκουσα καλά έχει συμφωνήσει οπότε είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στην ΑΕΚ. Είναι μία προσωπική του απόφαση, αυτός ήθελε να φύγει".

Σωτήρης Κυργιάκος: " Θέλουμε να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Ελπίζουμε σε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο".

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: " Κοιτάμε την ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Είναι καλό που υπάρχουν παλιοί παίκτες και έγιναν λίγες προσθήκες για να γίνουμε καλύτεροι".

Για την μείωση του συμβολαίου του: " Δεν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτό".

Για το κλίμα στην ομάδα: " Το κλίμα το βγάζετε εσείς. Εσείς λέγατε και πέρυσι ότι δεν ήμασταν ενωμένοι, ενώ ήμασταν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αυτό που αξίζει ο κόσμος".

Νίκος Καράμπελας: " Όταν έρχεσαι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ οι προσδοκίες είναι μεγάλες και οι στόχοι υψηλοί. Στόχος της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση των τροπαίων. Αυτό θέλουμε και εμείς για να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο. Είναι τιμή μου που είμαι προσωπική επιλογή του Μπάγιεβιτς. Στόχος μου είναι να αποδείξω ότι το αξίζω και μέσα στο γήπεδο.

Όταν μία ομάδα έχει αυτούς τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτές τις προσδοκίες μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να χαρούμε για μας και τον κόσμο".

Γρηγόρης Μάκος: " Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τους συμπαίκτες μου διαπίστωσα ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Θα δώσω `το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

" Έπειτα από αίτημα οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας και στη θύρα 15 του ΟΑΚΑ, στην τιμή των 250€ (για φιλάθλους με 3ετία 210€).

Λόγω των τεχνικών θεμάτων που προκύπτουν για την μηχανογραφική διαχείριση της θύρας οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 13/7.

Οι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο διαρκείας την περασμένη χρονιά εκεί και ακόμη δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την ερχόμενη περίοδο, μπορούν από την Δευτέρα 13/7 να ανανεώσουν στη θέση τους.
Όσοι περσινοί κάτοχοι της συγκεκριμένης θύρας έχουν προμηθευτεί ήδη θέση σε άλλη θύρα (καθώς αρχικά είχε αποφασιστεί να μην διατεθούν εισιτήρια στη θύρα 15), θα μπορούν εάν το επιθυμούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους και να πάρουν την περσινή τους θέση (με επιστροφή της διαφοράς των χρημάτων εφόσον υπάρχει).

Η διαδικασία αυτή θα γίνεται αποκλειστικά από το σημείο που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριο τους από τις 13/7.
Για τους παραπάνω λόγους αποκλειστικά και μόνο για την θύρα 15, η δυνατότητα ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας θα διαρκέσει μέχρι τις 31/7







".






































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ