ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε σε έκτακτη ΓΣ τους μετόχους, προκειμένου να εγκρίνουν την προκήρυξη ΑΜΚ, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός τέθηκε εκτός του monitoring του Financial Control Panel της UEFA, ωστόσο οι υποχρεώσεις πρέπει να καλυφθούν και είναι απαραίτητο να τηρηθούν οι διακανονισμοί. Με τις επιβαρύνσεις στον προϋπολογισμό από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League, τις ζημιές από τα επεισόδια στο ντέρμπι και τις πολλές μεταγραφές, το ταμείο της ΠΑΕ θα χρειαστεί εισροή μετρητών για να ανταποκριθεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η διοίκηση κάλεσε τους μετόχους της ΠΑΕ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εγκρίνουν την προκήρυξη νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5.010.000 ευρώ. Η τιμή της μετοχής ορίστηκε στα 30 λεπτά, όπως και στις προηγούμενες.

Αυτή η διαδικασία είναι "καθαρή" από μετοχοποιήσεις έναντι, αφού όσες διευκολύνσεις περίμεναν τη μετοχοποίησης τους, πραγματοποιήθηκαν στην προηγούμενη ΑΜΚ, η οποία ολοκληρώθηκε. Εξυπακούεται πως με βάση τη λογική, αυτός ο οποίος θα χρηματοδοτήσει την εταιρία είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και σε μικρότερο ποσοστό, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τις 5 Φεβρουαρίου στις 11:00, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί στις 19 Φεβρουαρίου, στην ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος.

Παρακάτω η πρόσκληση για την ΑΜΚ:

Νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ