ΑΓΓΛΙΑ

Νέα ανάθεση στον Λόρδο Κόε

Νέα ανάθεση στον Λόρδο Κόε
κοε

Ο Λόρδος Σεμπάστιαν Κόε ήταν το κρυφό χαρτί της επικράτησης του Λονδίνου στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012

Η αποφασίστηκότητα του, η επίτευξη των στόχων που θέτει στην καριέρα του και η δίψα για διάκριση, αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα του πρώην Ολυμπιονίκη.
Η εμπειρία του και οι διασυνδέσεις με την ΦΙΦΑ αποτελούν ατού για τον Κόε και την Αγγλία.

" Ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο μου στην υποψηφιότητα για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη για την ανάληψη αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Κερδίζοντας την διοργάνωση αυτή θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα μετά την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012, τους αγώνες Καλής Θέλησης στην Γλασκώβη το 2014

", τόνισε ο Λόρδος Κόε.

Λόρδος Κόε αποτελεί άξιο πρεσβευτή του αθλητισμού μας και δεν είναι μόνο παθιασμένος με το ποδόσφαιρο αλλά είναι σεβαστός από την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Οι εμπειρίες τους από την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012 θα αποδειχθούν πολύτιμες για εμάς. Πιστεύω ακράδαντα ότι τοποθετώντας τον Λόρδο Κόε ως μέλος της υποψηφιότητας ανάληψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 αυξάνονται οι πιθανότητες για να πάρουμε την διοργάνωση. Επίσης βρίσκεται σε μεγάλη εκτίμηση από την ΦΙΦΑ

", τόνισε ο πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 είναι οι Αυστραλία, Ολλανδία, Κίνα, Ιαπωνία, Πορτογαλία-Ισπανία, Μεξικό και Ρωσία.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ