ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέα διαρκείας με σύνθημα "Ζήσε κάθε λεπτό της ομάδας σου"

Νέα διαρκείας με σύνθημα "Ζήσε κάθε λεπτό της ομάδας σου"
Σήμα

Αρχίζει με το σύνθημα "Ζήσε κάθε λεπτό της ομάδας σου" την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαϊου η διάθεση των καρτών διαρκείας του Ατρόμητου

Συγκεκριμένα: Η πρώτη φάση ξεκινάει από τις 10 Μαϊου και τελειώνει στις 12 Ιουνίου. Σε αυτή τη φάση, η ΠΑΕ Ατρόμητος υλοποίησε την προ ημερών δέσμευσή της προς τους φιλάθλους της ομάδας ότι ακολουθώντας τα κελεύσματα της εποχής θα υιοθετήσει ειδικό πακέτο τιμών σε όλες τις θύρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Περιστερίου παρέχοντας κίνητρα στους φιλάθλους της ομάδας μας για να στηρίξουν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, το νέο μας ξεκίνημα.
Οι βασικές τιμές στην Αʼ Φάση είναι λοιπόν οι εξής: Θύρα 2: 250 ευρώ, Θύρα 3: 500 ευρώ, Θπύρα 4: 250 ευρώ, Θύρα 7 (τμήμα Α-Β): 150 ευρώ και (τμήμα Γ- Συνδεσμικό): 80 ευρώ. Επίσης διατίθενται κάρτες διαρκείας για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, οικογένειες και ΑΜΕΑ. Με κάθε αγορά ή ανανέωσης κάρτας διαρκείας σε αυτή τη φάση θα δίνεται δώρο μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Η δεύτερη φάση ξεκινάει από τις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται ως την έναρξη του πρωταθλήματος και οι βασικές τιμές είναι οι εξής: Θύρα 2: 350 ευρώ, Θύρα 3: 600, Θύρα 4: 350 ευρώ, Θύρα 7 (τμήμα Α-Β): 200 ευρώ και (τμήμα Γ- συνδεσμικό): 100 ευρώ. Επίσης διατίθενται κάρτες διαρκείας για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, οικογένειες και ΑΜΕΑ.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων (είσοδος από οδό Κρέσνας) θα είναι ανοικτά κάθε μέρα από τις 12.30 μέχρι τις 20.30 και κάθε Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 Στη δεύτερη φάση θα είναι ανοικτά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 12.30 με 20.30.Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου Ελλάδος και Φιλικούς εκτός αγώνες PLAY OFF.

Περίοδοι Πώλησης:

• Από την 10η Μαΐου μέχρι και την 12η Ιουνίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2009-10 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους, σύμφωνα με τις προνομιακές τιμές του πίνακα 1. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

• Την 13η Ιουνίου 2010 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί.

• Από την 14η Ιουνίου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων , σύμφωνα με τις περσινές τιμές που αναγράφονται στον πίνακα 2.

• Mπορείτε να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης –νέας έγγραφης από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr.

Τρόποι Πληρωμής:

• Με μετρητά.

• Με πιστωτικές κάρτες μόνο Visa & Mastercard εκτός Diners & American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας εκτός του συνδεσμικού και της κατηγόριας Special της θύρας 7 & το Παιδικό-Στρατιωτικό-ΑΜΕΑ της θύρας 2&4).Σε πιστωτικές κάρτες ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & CITIBANK δεν υπάρχουν δόσεις.

• Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στην συνεργαζόμενη τράπεζα Millenium στον τραπεζικό λογαριασμό Αρ: 4974722

• Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος.

• Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης:

Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από οδό Κρέσνας).Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 5757409.

Ώρες λειτουργίας (1η φάση διάθεσης): από 10 Μάιου έως 12 Ιουνίου Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.30 – 20.30 και Σάββατο 10:00-14:00.

Ώρες λειτουργίας (2η φάση διάθεσης): από 14 Ιουνίου έως έναρξη πρωταθλήματος Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.30 – 20.30".


































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ