ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Νέα "έκρηξη" από Μουρίνιο!

Νέα "έκρηξη" από Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεσπάθωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου: μίλησε για... δειλούς και υποκριτές, άφησε σπόντες για τον προκάτοχό του Πελεγκρίνι, ενώ αποκάλυψε ότι αν φύγει από τη Ρεάλ θα πάει σε Ιταλία ή Αγγλία.

"Εάν η Ρεάλ με διώξει, δεν θα πάω στη Μάλαγα (σ.σ αιχμή για τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ, Μανουέλ Πελεγκρίνι) αλλά σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ιταλία ή στην Αγγλία", τόνισε ο "special one" στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα με τη Μάλαγα για την 26η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, για να αναφερθεί κατόπιν στο... -7 από την κορυφή και τη Μπαρτσελόνα.

"Το γεγονος ότι πέρυσι οι μερένγκες είχαν περισσότερους πόντους στη βαθμολογία είναι αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια ότι την περασμένη σεζόν η Ρεάλ ήταν πρώτη σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

Είναι όμως άλλο τόσο αλήθεια ότι η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε αποκλειστεί από τον πρώτο γυρο του Κόπα ντελ Ρέι.

Και είναι άλλο τόσο αλήθεια ότι ήταν ήδη εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, και δεν είχε φέρει ισοπαλία με τη Λιόν αλλά είχε χάσει.

Δεν έχω το παραμικρο πρόβλημα να συγκρίνουμε τις δύο σεζόν, απο τη στιγμή που η σύγκριση θα γίνει με ειλικρίνεια".

Η Μπαρτσελόνα εκ νέου στο στόχαστρο

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού επανέφερε το θέμα με το καλεντάρι της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αδικείται η Ρεάλ και ευνοείται η μεγάλη της αντίπαλο, Μπαρτσελόνα.

"Εγώ δεν παραπονέθηκα για το πρόγραμμα μετά την ισοπαλια με τη Ντεπορτίβο το Σάββατο (σ.σ τρεις ημέρες νωρίτερα η Ρεάλ είχε παίξει στη Γαλλία με τη Λιόν για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ), μετά από αρνητικό αποτέλεσμα. Το είχα κάνει πριν, και όποιος λέει το αντίθετο ψεύδεται. Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο υποκριτές.

Η Βαλένθια έκλεισε το πρόγραμμα της προηγούμενης αγωνιστικής παίζοντας το βράδυ της Κυριακής στο Μπιλμπάο και σήμερα (2/3) παίζουν ξανά κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν τη Σάλκε την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Σάββατο τη Σαραγόσα στο πρωτάθλημα, δεν είναι λογικό αυτό. Εάν θέλετε να είστε υποκριτές είναι δικό σας πρόβλημα, εγώ αρνούμαι να είμαι υποκριτής.

Προτιμώ να είμαι σάκος του μποξ χτυπημένος από δειλούς που έχουν συμμαχήσει εναντίον μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα έτσι και θα είμαι πάντα έτσι, δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια.

Ξέρω ότι από αύριο κιόλας μία μπάντα από δειλούς θα μου επιτεθεί, όμως εγώ συνεχίζω το δρόμο μου".

Άμεση απάντηση σε Πελεγκρίνι

Φυσικά, ο Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον προκάτοχό του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος επιστρέφει την Πέμπτη ως αντίπαλος στο "Μπερναμπέου" με την ομάδα της Μάλαγα, και ο οποίος δήλωσε την Τρίτη ότι επί θητείας του η Ρεάλ έγραψε ιστορία με τους βαθμούς που μάζεψε στη Λα Λίγκα.

"Για μένα ο δεύτερος στη βαθμολογία είναι ο πρώτος από τους τελευταίους. Το να βάλεις 500 γκολ και να μην πάρεις το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία.

Η Ρεάλ έκανε σίγουρα ένα καλό πρωτάθλημα και ελπίζω οτι ο κόσμος θα υποδεχτεί καλά τον Πελεγκρίνι.

Εάν θέλει να έρθει να χαιρετήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, θα βρει ανοιχτή την πόρτα των αποδυτηρίων μου".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ