ΠΑΟΚ

Νέα επαφή για Μπαρκαουάν

Στην Τούμπα δεν ξεχνούν την περίπτωση του Κοσμίν Μπαρκαουάν και του τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του

Σήμερα το πρωί λοιπόν αναμένεται να βρεθεί ο Ισπανός μάνατζερ του Ρουμάνου στα γραφεία της ΠΑΕ με αφορμή την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη ώστε να συζητήσει εκ νέου με τον Κούλη Αποστολίδη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Ο τελευταίος θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει τα όσα έχουν συμφωνηθεί με δεδομένο ότι τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά και από ομάδες από την Ισπανία όσον αφορά τον Μπαρκαουάν αν και ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει να βρεθεί τρόπος ο Ρουμάνος να αποκτήσει την ελευθερία του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ όπου και ανήκει.

Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Παράσχος εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στην SKODA Ξάνθη ανησυχεί για τον παρτενέρ του Χρήστου Μελίσση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μαλεζάς είναι νοκ άουτ, ο Μπαρκαουάν τιμωρημένος ενώ ο Μπαλάφας που ήταν η λύση ανάγκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό.

Σήμερα εξάλλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια του εκπροσώπου της Βασίλη Κοντοβαζαινίτη θα ζητήσει την αναβολή της έφεσης που έχει προγραμματισθεί από την δευτεροβάθμια επιτροπής της ΕΠΟ για το πρόστιμο των 46.000 ευρώ που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος ο μεγαλύτερος αριθμός συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη σημερινή πανελλήνια συνάντηση συνδέσμων που είναι να ξεκινήσει στις 15:00 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η απόφασή τους αυτή έχει να κάνει με το ότι θεωρούν ότι δεν έχουν καμία σχέση με συνδέσμους άλλων ομάδων.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ