ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Νέα επίθεση Ρονάλντο σε Τεν Χαχ: "Δεν μπορείς να λες πως η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί το πρωτάθλημα ή το Champions League"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε νέο κύμα επιθέσεων στον πρώην προπονητή του στη Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ, με τον Πορτογάλο σταρ να δηλώνει πως ο Ολλανδός δεν ενέπνεε πνευματικά του παίκτες, έχοντας χαμηλές απαιτήσεις.

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Τεν Χαχ είχε διαρραγεί κατά την διάρκεια της συμπόρευσής τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η νέα οξεία κριτική του παίκτη της Αλ Νασρ στον Ολλανδό τεχνικό αποδεικνύει ότι ο χρόνος δεν βοήθησε να μετριαστούν τα αρνητικά συναισθήματα του 39χρονου.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο κριτίκαρε τον πρώην προπονητή του πως ο ίδιος δεν απαιτούσε από τους ποδοσφαιριστές των "Κόκκινων Διαβόλων" να κατακτήσουν την Premier League η το Champions League, υποστηρίζοντας πως η ομάδα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα ο Πορτογάλος παρότρυνε τον Τεν Χαχ να συμβουλεύεται όσους γνωρίζουν από το dna του συλλόγου, όπως οι Σερ Άλεξ, Ρίο Φερντιναντ και Γκάρι Νέβιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ο προπονητής της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για να κερδίσει την Premier League και το Champions League. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πρέπει να είσαι εκεί, για να πεις... άκου, ίσως δεν έχουμε αυτές τις δυνατότητες, αλλά δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα προσπαθήσουμε. πρέπει να προσπαθήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξαναχτιστεί. Αν ο Τεν Χαχ ακούσει τον Ρουντ φαν Νίστελρόι... ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Ξέρει τον σύλλογο και ο σύλλογος πρέπει να ακούσει τα παιδιά από το παρελθόν του, καθώς αυτό είναι πραγματικά σημαντικό.

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ρόι Κιν, ο Πολ Σόουλς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον... χρειάζεσαι συμβουλές από αυτούς τους ανθρώπους".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ