ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα εποχή στον Ερασιτέχνη!

Νέα εποχή στον Ερασιτέχνη!
Σωκράτης Πέτρος Κόκκαλης

Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο διάδοχος του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη στην προεδρία του Ερασιτέχνη

Το ενιαίο ψηφοδέλτιο υπό την προεδρία του Πέτρου Κόκκαλη υπερψηφίστηκε και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο τον Ερασιτέχνη και γιατί όχι να ανεβάσει το σύλλογο ακόμα ψηλότερα.
Στα τακτικά μέλη ξεχωρίζει, φυσικά, το όνομα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που σαρώνει στις μεταγραφές του μπασκετικού Ολυμπιακού (μαζί, βέβαια, με τον αδερφό του Γιώργο). Επίσης, υπάρχουν πολλά ονόματα γνωστών Ολυμπιακών με οικονομική επιφάνεια, έτοιμων ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

" Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Ανδρέας Κάσδαγλης και τα μέλη της κ.κ. Δημήτρης Γλέζος και Βασίλης Παππάς, επισκέφθηκαν τον εκλεγέντα Πρόεδρο του συνδέσμου και του ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των Εκλογών, σύμφωνα με οποία υπερψηφίστηκε το ενιαίο ψηφοδέλτιο υπό την προεδρία του. Εψήφισαν 2.673 μέλη.

Ως εκ τούτου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, είναι το εξής:

Πέτρος Κόκκαλης - Πρόεδρος

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Ασημακόπουλος Θεόδωρος
Γλου Γεώργιος
Γρεβενίτης Αθανάσιος
Κάτσικας Μάριος
Λάμπρου Ιωάννης
Λιακουνάκος Θωμάς
Λογοθέτη - Λύρα Ελισάβετ
Μπερτόλης Δημήτριος
Νταϊφά Ειρήνη
Παπαθανασίου Αιμίλιος
Σάκκαρης Κωνσταντίνος
Συγγελίδης Ιωάννης
Τσουβελεκάκης Κωνσταντίνος
























ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ


Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος
Δαλέζιος Ιωάννης
Κούβαρης Στυλιανός
Λαϊνόπουλος Εμμανουήλ
Στεφανάκης Αλέξανδρος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Παπαδόδημας Χρήστος
Μηχαήλοβιτς Γεώργιος
Μαστρονικόλας Παναγιώτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Πολυκανδριώτης Ιωάννης
Νικολάρας Βασίλειος

Την Τρίτη (22/7), στις 17:00, θα συνέλθει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ προκειμένου να συγκροτηθεί σώμα



















".

Εν αναμονή εξελίξεων

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μία (σίγουρα) έως δύο μεταγραφές. Ο χρόνος πιέζει, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν χάνει την ευκαιρία να επισημαίνει την ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση, όπου θα υπάρξει και η προσθήκη εντός των προσεχών ημερών. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις επιθετικών (Σμολάρεκ, Σεβαντόν και Βορονίν), με την περίπτωση του Σμολάρεκ να φαντάζει η πιο προσιτή.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του αριστερού μέσου, ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει κάτοικος Πειραιά, όμως η υπόθεση δεν είναι εύκολη. Η Λίβερπουλ και ο Αργεντινός άσος περιμένουν να εξασφαλίσει ο παίκτης κοινοτικό διαβατήριο. Αν δεν συμβεί αυτό, θα παραχωρηθεί... Το συγκεκριμένο θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί και ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει αν μπορεί να αποκτήσει (είτε μεταγραφή είτε με δανεισμό) τον Λέτο.

Στην Ολλανδία οι τέσσερις παίκτες της Εθνικής Νέων

Την Κυριακή (20/7) ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Νέων της χώρας μας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην Τσεχία και οι τέσσερις διεθνείς του Ολυμπιακού ενσωματώθηκαν άμεσα στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας, που προετοιμάζεται στο Έρμελο της Ολλανδίας. Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Λευτέρης Ματσούκας έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) στην ολλανδική πόλη και είχαν συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επιστροφή Μήτρογλου

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (21/7) στις 10:00 (τοπική ώρα) στο Αθλητικό Κέντρο του Έρμελο. Ο Μπελούτσι έκανε θεραπεία, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Ο Μήτρογλου ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις της ομάδας. Το απόγευμα, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στις 18:00 (ώρα Ολλανδίας). Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μήτρογλου, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Μπελούτσι. Tην Τρίτη (22/7), οι Πειραιώτες θα προπονηθούν πρωΐ και απόγευμα.

Ανακοίνωση Βετεράνων για Μίχο

" Ο πρόεδρος, το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς εύχονται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και ξανά δυνατός στα γήπεδα, στον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πέτρο Μίχο, που τραυματίστηκε σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στη Ζάκυνθο. Ο Πέτρος Μίχος, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 200 αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς των βετεράνων του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας έτσι μαζί με τους συμπαίκτες του χαρά και υποστήριξη, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Το Δ.Σ.".






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ