ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέα φανέλα για Ατρόμητο

Νέα φανέλα για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με νέα εταιρεία για την ένδυση του την νέα σεζόν και οι Περιστεριώτες απέκτησαν έναν ακόμα συμπαίκτη.

Με νέα φανέλα θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ατρόμητος καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης του Περιστερίου ήρθαν σε συμφωνία με την "MacronStore Creta" με την οποία θα συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Η εταιρεία η οποία ντύνει τις Νάπολι, Μονακό, Άστον Βίλα και Λάτσιο θα ντύνει και τον Ατρόμητο της σεζόν 2014-15.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε συμφωνία με το MacronStore Cretaγια την χορηγία τεχνικού υλικού για την περίοδο 2014/15.

H MacronTECHNICAL SPORTSWEARαπό φέτος θα ντύνει την ομάδα μας αλλά θα «ντύσει» και τα όνειρα μας για πολλές νίκες και πολλές επιτυχίες.

Η Macron, πρωτοπόρος στην παραγωγή τεχνικών αθλητικών ειδών, θα προσδώσει στην ομάδα μας ιταλική φινέτσα. Τα στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος λειτούργησαν άψογα με την Macronγια την επιλογή προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες αθλητών υψηλού επιπέδου και που θα αντιπροσωπεύουν τις παραδοσιακές αξίες και των δύο, του συλλόγου και της εταιρείας.

Ήδη έχει δημιουργηθεί μια συλλογή για την επόμενη σεζόν, που σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους παίκτες αλλά και από τους οπαδούς του Ατρόμητου.

Από σήμερα μπήκαμε κι εμείς στο κλαμπ των ευρωπαϊκών ομάδων μεταξύ των οποίων η Νάπολι, η Άστον Βίλα, η Μονακό και η Λάτσιο που θα… τρέχουμε μαζί με τη Macronστη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Macronστην «οικογένεια» της ομάδας μας. Καλωσορίσουμε το νέο συμπαίκτη μας"!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ