ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα... μεσαία γραμμή του χρόνου

Νέα... μεσαία γραμμή του χρόνου
Μπόβιο, Ρομέρο, Βίκτορ, Παναθηναϊκός

"Aποχωρεί" ο Μπίσκαν, τελείωσε ο Λάιτερτ, αγωνία για νέο "μπαμ". Εδωσαν τα χέρια ΠΑΟ-Εντογιέ

Με πολλές ευχές αποχώρησε για την πατρίδα του ο Ιγκόρ Μπίσκαν, ο οποίος μετά τον Ρικάρντο Μπόβιο αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με τον Βραζιλιάνο άσο. Δηλαδή να μην αποτελεί μέλος της "οικογένειας" του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά.
Στο τελευταίο ραντεβού διοίκησης και παίκτη, του έγινε πρόταση με αρκετή μείωση αποδοχών αναγκάζοντάς τον αναζητήσει την τύχη του σε κάποιο άλλο σύλλογο (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να είναι από την πατρίδα του).

Ο Μπίσκαν που ήδη ετοιμάζεται για ένα από τα σημαντικότερα βήματα της προσωπικής του ζωής, αφού παντρεύεται (στις 2 Ιουνίου) την εκλεκτή της καρδιάς του (που είναι και έγκυος) δεν αποκλείεται να συνεχίσει την παραμονή του στην χώρα του αφού στο νέο ραντεβού που έχει δώσει με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" μετά από ένα χρονικό διάστημα δεν προτίθεται να αλλάξει ρότα στις οικονομικές απολάβες που θα του γίνουν.

Αν τελικά συμβεί και αποχωρήσει ο Κροάτης μέσος, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τους Μπόβιο, Αντριτς και ενδεχομένως με τον Βίκτορ Σάντσεθ, του οποίου θα αναζητηθεί φόρμουλα για να "σπάσει" το υψηλό του συμβόλαιο, οι "πράσινοι" θα χάσουν σχεδόν όλη τους την "ραχοκοκκαλιά" στην μεσαία γραμμή, με μοναδικούς αμετακίνητους τους Τζιόλη, Λεοντίου, Ιβανσιτς και Ρομέρο.

Τέλος ο Λάιτερτ

Την ώρα που άπαντες περιμένουν την Παρασκευή για την εξέλιξη στην υπόθεση του προπονητή (αφού τότε θα δώσει την τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ο Βίκτορ Μουνιόθ) και άμεσα αναμένονται οι όποιες αλλαγές, οι αποχωρήσεις από το τεχνικό τιμ συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, παρελθόν μετά τον Ισπανό τεχνικό και τους συμπατριώτες βοηθούς του αποτελεί από την ομάδα και ο Χανς Λάιτερτ. Ο προπονητής τερματοφυλάκων ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τους "πράσινους" και μετά το τέλος των προπονήσεων την προσεχή Παρασκεύη θα αποχωρήσει όπως και Ισπανός τεχνικός.

Πάει για νέα "έκπληξη"

Ταξίδι με άγνωστο προορισμό αλλά γνωστές προθέσεις αναμένεται να κάνει εκ νέου ο γενικός διευθυντής του "τριφυλλιού", Γιάσμινκο Βέλιτς. Μετά το ταξίδι στην Πορτογαλία και την συμφωνία με τον Σενεγαλέζο μέσο, Νταμέ Εντογιέ, ο Παναθηναϊκός είναι προ των πυλών μιας νέας μεταγραφής, που δεν αποκλείεται να γίνει γνωστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Καμία ανησυχία για Εντογιέ

Τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση του Νταμέ Εντογιέ, η στάση της Ακαντέμικα (δηλαδή να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του) είναι αμετακίνητη όμως αυτό το γεγονός δεν ανησυχεί τους "πράσινους", ούτε όμως τον παίκτη.

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος πέρασε από το Μαρούσι, μελέτησε το συμβόλαιό του αποδέχτηκε όλους τους όρους και έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες της ΠΑΕ. Ο Εντογιέ και οι "πράσινοι" απλά για το τυπικό μέρος της υπόθεσης θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση από πλευράς Πορτογάλων και μετά θα πέσουν οι υπογραφές. Για τον λόγο αυτό ο Εντογιέ αποχώρησε από την πατρίδα μας για την Πορτογαλία προκειμένου να πάει να διευθετήσει τα τελευταία πράγματα.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ