ΕΥΡΩΠΗ

Νέα μεταγραφικά σενάρια για Ολυμπιακό

Νέα μεταγραφικά σενάρια για Ολυμπιακό
Αρνόλντ Μβουεμπά

Δημοσιεύματα από Τουρκία και Γαλλία, θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Κογκολέζο επιθετικό Μπούτου και τον Γάλλο μέσο της Λοριάν Αρνόλντ Μβουεμπά.

Δεν πρόλαβαν να τα βρουν Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε και αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια για υποψήφιους μεταγραφικού στόχους.

Τα πιο φρέσκα ονόματα που ακούγονται αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι δυο, ένας εκ των οποίων είχε βρεθεί και πριν δυο χρόνια στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Μιλάμε φυσικά για τον 25αχρονο Κογκολέζο επιθετικό Τρεζόρ Μπούτου που αγωνίζεται σε ομάδα της πατρίδας του και σύμφωνα με το wikipedia έχει πετύχει 85 γκολ σε 99 συμμετοχές.

Ο νεαρός φορ είχε ακουστεί και πριν από δυο χρόνια, όταν τον είχε προτείνει γνωστός Έλληνας μάνατζερ που έχει ακαδημία ποδοσφαίρου στην Αφρική.

Το δεύτερο όνομα είναι καινούργιο και έχει να κάνει με τον 26αχρονο μέσο της Λοριάν Αρνόλντ Μβουεμπά. Ο Γάλλος άσος έπαιξε στο παρελθόν στην Σεντάν, ενώ το 2007 πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και την Πόρτσμουθ. Ο Μβουεμπά πάντως θεωρείται μετρ στις στημένες φάσεις, κάτι που λείπει από τον Ολυμπιακό...

Τελικά κατέληξε στην Λοριάν, όπου δεν είναι στις βασικές επιλογές όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ψάχνει ομάδα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ