ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέα παράταση στον Μερίνο

Νέα παράταση στον Μερίνο
Μερίνο

Ο Ρομπέρτο Μερίνο επικοινώνησε σήμερα με τον Γιώργο Σπανό, ζητώντας νέ απαράταση αδείας

Ο Περουβιανός άσος που βρίσκεται στην Ισπανία επικοινώνησε το πρωί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό ο οποίος του χορήγησε νέα άδεια μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη για να ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Την ίδια μέρα ή το αργότερο την επόμενη θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα προκειμένου να φέρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μαζί του.
Κανονικά ο Ρόβας
Με τον Βασίλη Ρόβα να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο τραυματισμός του νεαρού μέσου της ομάδας του Περιστερίου στο μετατάρσιο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Στη σημερινή προπόνηση δεν υπήρξε κάποιο νέο πρόβλημα ή απρόοπτο αφού οι Σανόκο και Κούτσης γυμνάστηκαν κανονικά. Μοναδικοί απόντες ήταν οι Ραγκουέλ και Μαρίνος που συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου είναι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα της Κυριακής και δήλωσε: "Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε τη νίκη και μπορούμε να την πάρουμε".








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ