ΑΡΗΣ

Νέα προσπάθεια για Παπαστεριανό

Νέα προσπάθεια για Παπαστεριανό

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Μανόλη Παπαστεριανού λόγω του συμβολαίου του με την ρουμάνικη Κονκόρντια η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έκανε νέα προσπάθεια απόκτησής του.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του λόγω του συμβολαίου του με τν ρουμάνικη Κονκόρντια παραμένει στα υπόψη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης που έκανε νέα προσπάθεια απόκτησής του.

Κάτι που έχει να κάνει με την ανάγκη μία ακόμη λύσης στη μεσαία γραμμή, αφού με την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφών στην τρέχουσα χειμερινή περίοδο.

Ο Παπαστεριανός αποτελεί διακαή πόθο του Σούλη Παπαδόπουλου και για αυτό χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, επικοινώνησε εκ νέου μαζί του στην Τουρκία όπου βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Κονκόρντια για προετοιμασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαστεριανός αγωνίστηκε χθες βασικός στη νίκη με 6-0 σε φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα από την Κορέα.

Κι όσον αφορά την χθεσινή επικοινωνία που είχε μαζί του ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε αυτή του ζήτησε να κάνει σήμερα την ύστατη προσπάθεια να αποκτήσει την ελευθερία του και να έρθει στον Άρη.

Για παν ενδεχόμενο πάντως στην Αλκμήνης και στην προσπάθεια απόκτησης ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών εξετάζουνε και άλλες περιπτώσεις εκτός του Παπαστεριανού. Μια από αυτές είναι του Βασίλη Πλιάτσικα που παραμένει ελεύθερος από την Σάλκε από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος χαφ που τον περασμένο Οκτώβριο δεν είχε προχωρήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην Μέταλουργκ τη στιγμή αυτή προπονείται με την ΑΕΚ, ενώ στα μείον του ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Μάρτιο.

Ακόμη απασχόλησαν τα ονόματα των Γιώργου Μακρή και Γρηγόρη Μάκου. Ο πρώτος ήταν στη λίστα που είχε καταθέσει ο Παπαδόπουλος στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, στον Δημήτρη Ηλιάδη, το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και σύντομα θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Κι όσο για τον Μάκο η περίπτωση του χαφ της κυπριακής Ανόρθωσης έχει τις δικές της δυσκολίες λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων, που είναι σχετικά υψηλές για τα σημερινά δεδομένα της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ