ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα προθεσμία για Βύντρα (;)

Νέα προθεσμία για Βύντρα (;)
Παναθηναϊκός, Βύντρα

Συμφωνία μεν, απάντηση δεν... λένε οι Γερμανοί. ''Ράκος'' ο παίκτης. Απέρριψε πρόταση ο Γκουστάβο Ντένις. Παίρνει Σιμάο.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Βύντρα και Χέρτα Βερολίνου με το σήριαλ να συνεχίζεται. Σήμερα γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει οριστική συμφωνία έναντι του ποσού του 1.7 εκ. ευρώ όσον αφορά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό.
Ο γερμανικός Τύπος ωστόσο επισημαίνει οι παράγοντες της ελληνικης ομάδας που θεωρούν πολύ καλή την οικονομική -αυτή- πρόταση δεν έχουν βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του για τη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής.

Για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται μετά από μεταξύ τους (οι δύο σύλλογοι) συμφωνία να υπάρξει εκ νέου παράταση περίπου δύο ακόμα ημερών προκειμένου οι "πράσινοι" να βρουν τον νέο αντικαταστάτη του διεθνή αμυντικού.

Βέβαια, οι ιθύνοντες των "πράσινων" είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρηση του μόνο αν καταφέρουν να βρουν τον αντικαταστάτη του, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και έχει ως συνέπεια την παραμονή του στον σύλλογο. Εξάλλου, τα περιθώρια στενεύουν καθώς την Παρασκευή λήγει η μετεγγραφική περίοδος.

Ράκος... ο παίκτης


Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και είναι υπέρ της παραμονής του διεθνή Ελληνα στο "τριφύλλι" κάτι που ο ίδιος δεν φαίνεται να επιθυμεί την παρούσα φάση. Παρόλο που ο μάνατζέρ του ακόμα αφήνει ένα "παράθυρο" ανοικτό πιστεύει ότι δύσκολα η ελληνική ομάδα να αλλάξει στάση (και να αποκτήσει παίκτη την ύστατη ώρα).

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Ελληνα αμυντικού που γνωρίζει ήδη ότι σε μεγάλο ποσοστό (εκτός απρόοπτου) να μην είναι στο βασικό σχήμα κόντρα στους Πειραιώτες.

Ντένις: "Απέρριψα πρόταση του ΠΑΟ"

Ο Αργεντινός επιθετικός, της Ιντεπεντιέντε Γκέρμαν Γκουστάβο Ντένις αποκάλυψε στα ΜΜΕ της χώρας του πως δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την οποία όμως απέρριψε για να παραμείνει στην ομάδα του.

" Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στην ομάδα. Αυτό είναι που με συναρπάζει. Αλλωστε είχα προτάσεις να αποχωρήσω, αλλά δεν το έκανα. Με ήθελε ο Παναθηναϊκός που μου είχε καταθέσει μία πάρα πολύ καλή πρόταση.

Μου πρόσφεραν μεγάλης χρονικής διάρκειας συμβόλαιο, ενώ και η οικονομική πρόταση ήταν πάρα πολύ καλή. Εγώ, όμως, ήθελα να παραμείνω

" ήταν τα λόγια του Ντένις.

Ο Γκέρμαν Γκουστάβο Ντένις όπως είναι το πλήρες ονομά του θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος της Απερτούρα, αφού ήδη μόνο την φετινή χρονιά έχει σημειώσει έξι γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Υπογράφει ο Σιμάο


Ο 19χρονος στόπερ από τη Μοζαμβίκη, Σιμάο, δοκιμαζόταν από τον Ζοσέ Πεσέιρο για περίπου τρεις εβδομάδες και άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις με αποτέλεσμα η διοίκηση του "τριφυλλιού" να προσφέρει συμβόλαιο στο νεαρό αμυντικό. Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Δούλεψαν στα στημένα

Στα αγωνιστικά, οι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις στις πάσες και έπαιξαν δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου με έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις, στις οποίες ο κ. Πεσέιρο ζητάει πολύ προσοχή κυρίως αμυντικά. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με κοιλιακούς και αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας, Στέφανος Σιόντης, Νασίφ Μόρις, Αντρέας Ίβανσιτς και Θανάσης Τσίγκας. Θεραπεία έκαναν οι Άντονι Σεριτς και Γιώργος Τσίτσης.

Στην Λεωφόρο η προπόνηση

Από την μια το πρόβλημα του χλοοτάπητα σε ένα από τα γήπεδα όπου οι "πράσινοι" κάνουν προπόνηση στην Παιανία, από την άλλη η επιθυμία του Ζοσέ Πεσέιρο οι παίκτες του να "μάθουν" ακόμα περισσότερο την Λεωφόρο, έτσι οι "πράσινοι" την Πέμπτη θα προπονηθούν στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" εκεί όπου την Κυριακή θα υποδεχθούν τους "ερυθρόλευκους" στο ντέρμπι της πρεμιέρας.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ