ΑΡΗΣ

Νέα συνάντηση με Ψυχογιό

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα επιδιώξει να κλείσει τη μια από τις δυο ανανεώσεις άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα με αυτή να είναι του Νίκου Ψυχογιού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες να κλείσει τη μια από τις δυο ανανεώσεις άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα με αυτή να είναι του Νίκου Ψυχογιού. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του αφού συναντήθηκε πριν από δέκα μέρες μαζί του και πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να συμφωνήσει μαζί του στο οικονομικό κομμάτι.

Το πιο πιθανό είναι η δεύτερη συνάντηση με τον Ψυχογιό να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και να του κατατεθεί και η οικονομική πρόταση περιλαμβάνοντας σε αυτήν και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι με όσους ποδοσφαιριστές έχει συζητήσεις τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συμφωνούν να εισπράξουν χρήματα για την σταδιακή εξόφληση των όσων έχουνε λαμβάνειν και την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Ουσιαστικά οι όποιες συζητήσεις έγιναν βασίζονται με σταθμό την 25η Ιουνίου και τη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, όπου λογικά θα ξεκαθαρίσει η «επόμενη μέρα» της ΠΑΕ Άρης.

Κι όσο για τους μεταγραφικούς στόχους στα ονόματα που ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα είναι του γνώριμου Σάκη Κανούλα για την ενίσχυση της επίθεσης και σε αυτό προστέθηκε και του Κυριάκου Σολομωνίδη. Του 22χρονου ακραίου επιθετικού που έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Αγροτικό Αστέρα και Διγενή Λακκώματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ