ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ για Ράμος: "Ο καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει"

Barcelona's Neymar, left tries to get past Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Neymar, left tries to get past Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα και τη σχέση μίσους της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νεϊμάρ σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως ο Σέρχιο Ράμος είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχει τεθεί αντιμέτωπος.

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Oh My Goal ο Νεϊμάρ και με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως ο Σέρχιο Ράμος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Βέβαια, στην απάντησή του ο Βραζιλιάνος φρόντισε να "κολλήσει" τον καλό του φίλο και συμπατριώτη, Τιάγκο Σίλβα για τον οποίο είπε επίσης ότι είναι ισάξιος του καπιτάν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, λοιπόν, παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα, τις κόντρες και τη σχέση μίσους της "βασίλισσας" με την Μπάρτσα, ο "Νέι" είπε: "Ο καλύτερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει είναι ο Σέρχιο Ράμος γιατί είναι ένας πολύ καλός αμυντικός που κάνει και γκολ. Είναι δύσκολο και περίπλοκο να τον αντιμετωπίσεις. Επίσης, έχω παίξει εναντίον του Τιάγκο Σίλβα, και οι δύο είναι πολύ καλοί".

Από εκεί και πέρα, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σημείωσε ότι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο καλύτερος κίπερ που έχει αντιμετωπίσει ο Βίκτορ Βαλντές, ο πιο γρήγορος ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφέρει ότι ο Βινίσιους, επίσης της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο πιο ταλαντούχος και έχει όλα τα προσόντα για να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ