Νεϊμάρ: Η Μπρούνα αποχαιρέτησε την Αλ Χιλάλ και την Σαουδική Αραβία
![Νεϊμάρ: Η Μπρούνα αποχαιρέτησε την Αλ Χιλάλ και την Σαουδική Αραβία](https://www.sport24.gr/img/7258/10450146/264000/we480/480/neymar.jpg)
Μέσω ενός ποστ στο Instagram η σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα, αποχαιρέτησε τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ.
Παρελθόν από την Αλ Χιλάλ αποτελεί από την Τρίτη (28/1) ο Νεϊμάρ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο σταρ.
Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την Αλ Χιλάλ, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία μέσα από ένα μήνυμα στα social media.
Το ίδιο έκανε και η σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, μέσω ενός ποστ στο Instagram.
"Ευχαριστούμε Σαουδική Αραβία για τις απίστευτες στιγμές που ζήσαμε εδώ! Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό και την στοργή προς την οικογένειά μας. Αυτοί ήταν υπέροχοι μήνες που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας!", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.