ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Με αγχώνει που δεν ξέρω πότε θα παίξουμε ξανά"

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε ότι αγχώνεται από την έλλειψη δράσης και το γεγονός ότι δεν μπορεί να σηματοδοτηθεί χρονικά η επιστροφή σε αυτή.

Το τελευταίο του ματς ήταν στις 11 Μαρτίου κόντρα στην Ντόρτμουντ. Στις 13 του προηγούμενου μήνα ανεστάλη κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στη Γαλλία λόγω του κορονοϊού.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στην πατρίδα του, Βραζιλία, σε καραντίνα και μπορεί τα μεταγραφικά σενάρια για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, αλλά ο σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν αγχώνεται από την έλλειψη δράσης και το γεγονός ότι δεν μπορεί να σηματοδοτηθεί χρονικά η επιστροφή σε αυτή.

"Το να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο με αγχώνει. Μου λείπει ειλικρινά το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θέλουν να μας δουν να παίζουμε το συντομότερο. Περιμένω την απόφαση", υποστήριξε ο 28χρονος Βραζιλιάνος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ