ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νεϊμάρ: "Ο Μέσι είναι ιδιοφυία"!

Νεϊμάρ: "Ο Μέσι είναι ιδιοφυία"!

Τον απόλυτο θαυμασμό του για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Νεϊμάρ. Ποια η γνώμη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"O Μέσι είναι ιδιοφυία. δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή", τόνισε ο 19χρονος Βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό της πατρίδας του "XL Semanal", και πρόσθεσε: "Προσπαθώ να τον φτάσω, αλλά...".

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο δεν αποκλείεται να είναι συμπαίκτης προσεχώς σε περίπτωση που η Ρεάλ τον αποκτήσει από τη Σάντος (ερίζει με τη Μπαρτσελόνα για το ποια θα τον εντάξει στο δυναμικό της), απάντησε:

"Ο Κριστιάνο είναι ένας παίκτης που έχει στιλ στο παιχνίδι του, όπως και εγώ".

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε (φωτογραφήθηκε μαζί με τον πατέρα του), ο Νεϊμάρ αποκάλυψε και ένα "τρελό" περιστατικό στο οποίο ήταν πρόσφατα πρωταγωνιστής εκτός γηπέδου, δείγμα της υψηλής αναγνωρισιμότητάς του.

"Είχα πάει μόνος μου σε μία συναυλία, απολάμβανα τη μουσική, και ξαφνικά είδα μία γυναίκα να με χαιρετά από τον σιδηροδρομικό σταθμό απέναντι.

Δέκα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε μπροστά μου, με αγκάλιασε και άρχισε να μου λέει: "Πες σε όλους να φύγουν, να μείνουμε μόνο οι δυο μας εδώ". Τρελάθηκα! Φυσικά και δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας".

Όσον αφορά τέλος στην πιο δύσκολη στιγμή μέχρι στιγμής στην καριέρα του, αυτή ήταν σύμφωνα με τον ίδιο όταν ο προπονητής του στη Σάντος του είχε απαγορέψει να αναλάβει την εκτέλεση ενός πέναλτι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ