ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: "Πάντα ήθελα να αγωνιστώ για την Φλαμένγκο"

Brazil's Neymar laughs during a training session in Cuiaba, Brazil, Wednesday, Oct. 11, 2023. Brazil will face Venezuela in a World Cup 2026 qualifying soccer match on Thursday. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Νεϊμάρ κατά την διάρκεια της προπόνησης. © 2023 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ της Φλαμένγκο και της Γκρέμιο, με τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ να αποκαλύπτει πως θα ήθελε στο μέλλον να αγωνιστεί με την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο Νεϊμάρ αναρρώνει ακόμη από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Βραζιλιάνος παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Φλαμένγκο ενάντια στην Γκρέμιο, με τον σταρ της Αλ Χιλάλ να αποκαλύπτει σε τοπικό μέσο την επιθυμία του να αγωνιστεί μελλοντικά με τα χρώματα της βραζιλιάνικης ομάδας.

"Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω για τη Φλαμένγκο. Προφανώς η Φλαμένγκο είναι η δεύτερη αγαπημένη μου ομάδα, γιατί η πρώτη είναι η Σάντος", δήλωσε ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Με όλο το σεβασμό στην ομάδα που με διαμόρφωσε και της οποίας είμαι οπαδός από μικρός, έχω μεγάλη αγάπη για τη Φλαμένγκο και προφανώς θα ήταν μεγάλη χαρά αν μια μέρα μπορούσα να παίξω εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο ο Θεός ξέρει. Ακόμα δεν ξέρω. "Έχω συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, είμαι ακόμα εκεί, αλλά κανείς δεν ξέρει το μέλλον".

Ο Νεϊμάρ εκτιμάται πως στα μέσα Ιουλίου θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ