ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Ο Νεϊμάρ θα προσπαθήσει να παίξει πριν απ' την διακοπή"

Ο Νεϊμάρ τραυματίζεται με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Λιόν
Ο Νεϊμάρ τραυματίζεται με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Λιόν AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νεϊμάρ αναφέροντας ότι ο Βραζιλιάνος σταρ θα επιδιώξει να παίξει στον αγώνα με τη Λιλ (20/12).

Το βράδυ της Κυριακής (13/12) ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο από πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Τιάγκο Μέντες και αποχώρησε από το Παρί - Λιόν δακρυσμένος πάνω σε φορείο.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, επομένως θα χάσει τα τελευταία παιχνίδια της γαλλικής ομάδας για το 2020. Ο Τόμας Τούχελ, ωστόσο, έδωσε μία νέα διάσταση. Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λοριάν (16/12), τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος σταρ ίσως προλάβει να παίξει με τη Λιλ στις 20 Δεκεμβρίου.

"Δεν είναι απίθανο να παίξει ξανά πριν από την διακοπή, θα προσπαθήσει για την Λιλ. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις εξετάσεις την Τετάρτη (16/12). Θα δώσουμε αργότερα περισσότερες πληροφορίες" ανέφερε συγκεκριμένα.

O Toύχελ σημείωσε το ίδιο και για τον Μαρκίνιος, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας: "Ελπίζω να μπορεί να παίξει με την Λιλ. Αυτός είναι ο στόχος".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ