ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: Ξεκινά η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της μεταγραφής του το 2013 από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ @ 2017 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ πέντε χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, περνά από δίκη την Δευτέρα (17/10) για την πολύκροτη υπόθεση της μεταγραφής του το 2013 από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ πέντε χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, περνά από δίκη την Δευτέρα (17/10) μαζί με τον πατέρα του και τους πρώην ηγέτες των Καταλανών (Λαπόρτα) και Σάντος για οικονομική απάτη.

Ο λόγος είναι ότι απέκρυψαν το πραγματικό ποσό της μεταγραφής του το 2013 στους μπλαουγκράνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών και πρόστιμο 10 εκατομμύρια ευρώ, με την δίκη να αναμένεται να διαρκέσει ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Μεταξύ των άλλων οκτώ κατηγορουμένων είναι οι γονείς του Νεϊμάρ, οι πρώην πρόεδροι της Μπαρστελόνα, Σάντρο Ροσέλ, για τον οποίο η εισαγγελία ζήτησε φυλάκιση πέντε ετών και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά και ο πρώην παράγοντας της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκεζ Πίλιο.

Οι άλλοι κατηγορούμενοι είναι τρία νομικά πρόσωπα και η εταιρεία που ιδρύθηκε από τους γονείς του παίκτη για να διαχειριστεί την καριέρα του.

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει προγραμματιστεί να καταθέσει είτε στις 21 Οκτωβρίου είτε στις 28 Οκτωβρίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ