ΑΓΓΛΙΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης της Μίλγουολ

Νεκρός σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης της Μίλγουολ
PRINT SCREEN

Θλίψη στο αγγλικό ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τζον Μπέριλσον, με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Μίλγουολ να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς ανθρώπους στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Τζον Μπέριλσον, με τον 70χρονο ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Μίλγουολ να εμπλέκεται σε τροχαίο το πρωί της Τρίτης (4/7) που αποδείχτηκε θανατηφόρο για εκείνον.

Την είδηση του ξαφνικού χαμού του κοινοποίησε ο ίδιος ο λονδρέζικος σύλλογος, με τον Μπέριλσον να έχει τα ηνία της ομάδας από το 2006 και έπειτα, έχοντας επενδύσει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην League One αλλά και στην Championship.

"Συντετριμμένοι και με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας ιδιοκτήτη και προέδρου, Τζον Μπέριλσον. Ο Τζον, που έκλεισε τα 70 τον περασμένο μήνα, έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα το πρωί της Τρίτης και οι σκέψεις όλων στο κλαμπ είναι με τη σύζυγό του, την Έιμι, τα τρία παιδιά του, την Τζένιφερ, τον Τζέιμς και την Ελίζαμπεθ και όλη την οικογένεια Μπέριλσον.

Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Τζον θα επηρεάσει αναμφισβήτητα όλους εκείνους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, απίστευτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του και ένα άτομο με τέτοια αξιοσημείωτη γενναιοδωρία, ζεστασιά και καλοσύνη", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μίλγουολ για την απώλεια του επί 17 χρόνια διοικητικού ηγέτη της.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ