ΑΕΚ

Νέμεθ: "Χαρά μου να μείνω στην ΑΕΚ"

Νέμεθ: "Χαρά μου να μείνω στην ΑΕΚ"
νέμεθ πανηγυρικό

"Μένω με χαρά αν μου ζητηθεί", δήλωσε ο Νέμεθ που υποσχέθηκε περισσότερα γκολ μαζί με τον Μπλάνκο

Ο Ούγγρος επιθετικός σε συνέντευξή του στο ΑΕΚ Empire που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (12/11) μίλησε για την καριέρα του στην Ένωση, την συνεργασία του με τον Μπλάνκο, ενώ για την βαθμολογική κατάσταση της Ένωσης στο πρωτάθλημα υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πολεμήσουν μέχρι τέλους.
Για την προσπάθεια που καταβάλλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει περισσότερο στην ομάδα: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν ενήμερος για κάτι τέτοιο, αλλά με χαροποιεί και με τιμά. Έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ για επιπλέον τρία χρόνια και δεν είναι απόλυτα στο χέρι μου να παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Αν, όμως, μου προτείνουν να μείνω στην ΑΕΚ για επιπλέον ένα χρόνο, θα το δεχτώ με χαρά".

Για το αν προτιμά να παίζει στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερες συμμετοχές ή στην Αγγλία κι ας έχει πιο λίγες: "Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, σημασία για μένα έχει να παίζω. Ασφαλώς και επιθυμώ να το κάνω σε όσο το δυνατό υψηλότερο επίπεδο μπορώ. Σίγουρα θα ήθελα να συμβεί αυτό στη Λίβερπουλ, αλλά σε αυτό το επάγγελμα ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο είσαι εκεί. Σημασία έχει να αγωνίζεσαι".

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του για όλα όσα συνέβησαν το διάστημα που έλειπε με την Εθνική Νέων της Ουγγαρίας: "Μου είπαν ότι ήμασταν πολύ άτυχοι σε κάποια ματς, ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες που μας κόστισαν, γενικά ότι ήταν μια περίοδος πολύ περίεργη για όλους. Υπήρξαν βέβαια και κάποια διαιτητικά λάθη, τα οποία δημιούργησαν πολλές απορίες".

Για τον αν μπορεί η ΑΕΚ να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα: "Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε, αλλά και δεν δικαιούμαστε να τα παρατήσουμε. Δουλειά μας είναι να προσπαθούμε, ακόμα και όταν όλα φαίνονται ότι είναι σε βάρος μας. Υπάρχει χρόνος, υπάρχουν πολλοί αγώνες μπροστά μας. Θα πολεμήσουμε, δεν θα το αφήσουμε έτσι".

Για τη συνεργασία του με τον Μπλάνκο: "Στα λίγα ματς που έχουμε παίξει μαζί έχουμε δείξει ότι καταλαβαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αλλάζουμε σωστά την μπάλα, του δίνω ασίστ, μου δίνει ασίστ. Σίγουρα μέσα από τα παιχνίδια βελτιώνεται και η χημεία. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη, ο χρόνος δουλεύει για εμάς και τα γκολ θα είναι περισσότερα στη συνέχεια".

Ατομικό για Μπλάνκο και Σκόκο



Μετά το διήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν από την Πέμπτη στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο αλλά και ασκήσεις τακτικής.

Ωστόσο σε αυτό δε συμμετείχαν οι Σκόκο και Μπλάνκο οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό για προληπτικούς λόγους. Όσον αφορά τον Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο Καναδός έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Ίλιε Ιορντάκε ο οποίος όμως είχε πάρει άδεια και η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή. Νέα προπόνηση έχει οριστεί για το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής.

Τέλος οι Μοσχονάς, Ρίκκα, Λαγός, Γιαχάγια και Μανωλάς θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με την Β' ομάδα της Ένωσης για το εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων με τον Άρη (14/11, 12:00).
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ