ΑΕΚ

Νέμεθ και του χρόνου!

Νέμεθ και του χρόνου!
νέμεθ πανηγυρικό

Στην ΑΕΚ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ όπως τόνισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη

Ο ούγγρος επιθετικός επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι ύστερα από κάλεσμα του προέδρου της ομάδας. Ο Αδαμίδης ήθελε να ακούσει από τον ίδιο τον Νέμεθ ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ για επιπλέον μία σεζόν προτού προχωρήσει επαφές με τη Λίβερπουλ για την ανανέωση του δανεισμού του ως το 2012.
Ο Νέμεθ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ αλλά και από τις συνθήκες εργασίας στην Ένωση (αν και έκανε κάποια παραπονάκια για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στους Θρακομακεδόνες) και παραδέχθηκε ότι επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ τουλάχιστον για επιπλέον 12 μήνες από ότι προβλέπει η ισχύουσα συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

Ο Αδαμίδης επιστρέφει αύριο στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται από εκεί να προχωρήσει σε επαφές με την αγγλική ομάδα ζητώντας να κρατήσει τον Νέμεθ στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συζητηθεί και το ενδεχόμενο αγοράς του από τους Κόκκινους, εφόσον βέβαια είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν την πώληση ενός τόσο σπουδαίου ποδοσφαιρικού ταλέντου.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ