ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέντβεντ: "Δεν έμεινα για τα λεφτά"

Νέντβεντ: "Δεν έμεινα για τα λεφτά"
New Image

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους εξέφρασε ο Τσέχος μέσος, που εκτιμά ότι η είσοδος στην 4αδα είναι εφικτός στόχος

"Δέχτηκα πάρα πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, που δεν περίμενα στην ηλικία μου (34). Εάν με ένοιαζαν τα χρήματα θα είχα φύγει από την Ιταλία", τόνισε ο Τσέχος μέσος, ο οποίος πήρε τελικά την απόφαση να ολοκληρώσει την καριέρα του στην "βέκια σινιόρα", και συνέχισε:

"Μας πήρε πολύ χρόνο για να καταλήξουμε σε συμφωνία γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος στο τέλος της σεζόν, όμως αφού ξεκουράστηκα, αισθάνθηκα μία ανανέωση και ταυτόχρονα επιθυμία να παίξω ποδόσφαιρο.

Χρωστάω κάτι στη Γιουβέντους. Θέλω να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, μία διοργάνωση στην οποία ανήκει".

Επιπλέον ο πρώην παίκτης της Λάτσιο εξήγησε ότι οι διοικούντες των "μπιανκονέρι" αναγκάστηκαν να αυξήσουν σημαντικά την αρχική τους οικονομική πρόταση προκειμένου να τον πείσουν να μείνει στο Τορίνο (από 2,4 εκ.ευρώ που του πρόσφεραν το χρόνο, αύξησαν κατά 600.000 ευρώ την προσφορά, με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να φτάνουν έτσι τα 3 εκ.ευρώ).

"Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές. Μιλούσαμε για δύο ημέρες στη σειρά μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, τότε καταλήξαμε σε συμφωνία και ανέβασαν την προσφορά τους.

Η Γιούβε ήθελε να με κρατήσει και εγώ ήθελα να μείνω. Ενισχύσαμε σημαντικά την ομάδα και νομίζω ότι έχουμε σημαντικές ελπίδες για κάτι καλό".



Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τις κορυφαίες θέσεις και η είσοδος στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν είναι ένας υλοποιήσιμος στόχος", κατέληξε ο Νέντβεντ.












TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ