ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέντβεντ: "Νέο συμβόλαιο; Όχι.."

Νέντβεντ: "Νέο συμβόλαιο; Όχι.."
Νέντβεντ

Ο Τσέχος άσος εξέφρασε με κατηγορηματικό τρόπο την επιθυμία του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους

" Ο Πάβελ είναι ο αρχηγός μας. Είναι ένα παιδί και κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να τον πείσω να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί μας για ακόμα δύο χρόνια", τόνισε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι".

Ωστόσο ο Τσέχος άσος εξέφρασε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επιθυμία του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην "Gazzetta dello Sport" ότι είναι απλά "... πολύ κουρασμένος".

" Πλέον παίζουμε παρά πολλά παιχνίδια... Μερικές φορές δεν ξέρω αν αγωνιζόμαστε για τη Serie A, το Coppa Italia ή το Τσάμπιονς Λιγκ", είπε αστειευόμενος στην ιταλική εφημερίδα. " Είμαι 36 ετών και παρόλο που ο κόσμος λέει ότι παίζω σαν 26χρονος, είμαι πολύ κουρασμένος".

Από την πλευρά του ο Μίνο Ράιολα, εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, άφησε ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό, όσον αφορά το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. " Είναι ελεύθερος να αποφασίσει το πότε θα σταματήσει. Εξαρτάται από εκείνον, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δε βλέπω να υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να διεκδικήσουν το... στέμμα του Πάβελ".





TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ