ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέντβεντ: "Σοκ η φυγή Ντεσάμπ"

Νέντβεντ: "Σοκ η φυγή Ντεσάμπ"
New Image

Την απόλυτη έκπληξή του για την απομάκρυνση του Γάλλου τεχνικού από τον πάγκο, εξέφρασε ο Τσέχος μέσος. Τον Λίπι θέλει η πλειονότητα των "μπιανκονέρι"

Χαρακτηριστικές οι σημερινές δηλώσεις του Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος, από το Μόντε Κάρλο που βρίσκεται ως επίσημος φιλοξενούμενος της Φεράρι για να παρακολουθήσει το Γκραν Πρι, δεν έκρυψε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Γάλλος τεχνικός δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, έχοντας καταφέρει να την οδηγήσει με χαρακτηριστική άνεση στην Serie A.
" Η φυγή του Ντεσάμπ από την ομάδα μας έπιασε όλους απροετοίμαστους, δεν περίμενε κανείς αυτή την εξέλιξη, είμαστε όλοι αιφνιδιασμένοι", τόνισε ο Τσέχος μέσος των "μπιανκονέρι" και συμπλήρωσε:

" Ήταν ένα μικρό σοκ για όλους, τώρα θα δούμε πώς θα καταλήξει η υπόθεση, δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς τί έχει συμβεί. Περιμένω να μάθω κάτι περισσότερο επίσημο".


Σε ερώτηση για το ποιον περιμένει για διάδοχο του Ντεσάμπ καθώς και ποιες είναι οι εκτιμήσεις του για τη νέα σεζόν, με τη Γιουβέντους να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο Νέντβεντ αρκέστηκε να πει:

"Ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης; Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την κάνετε σε άλλους, όχι σε εμένα. Η κατάκτηση του εισιτηρίου για την μεγάλη κατηγορία ήταν δύσκολη. Τώρα ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".


Ο κόσμος ψηφίζει... δαγκωτό Λίπι
Να σημειωθεί ότι στην ιταλική ιστοσελίδα kataweb, έχει ανοίξει φόρουμ, στο οποίο μπορούν οι φίλοι της Γιουβέντους να καταθέσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την υπόθεση του Ντεσάμπ.

Κοινός τόπος των περισσοτερών φίλων των "μπιανκονέρι", η... αποστροφή τους προς τον τεχνικό της Σαμπντόρια, Βάλτερ Νοβελίνο (έχει ακουστεί ως πιθανός υποψήφιος), η εκτίμηση ότι η συμπεριφορά της διοίκησης προς τον Ντεσάμπ δεν ήταν σωστή, και η πεποίθηση ότι ο μόνος τεχνικός που μπορεί να εμπνεύσει και να γίνει καθολικά αποδεκτός από τον κόσμο είναι ο Μαρτσέλο Λίπι.

Η δυσαρέσκεια απέναντι στις κινήσεις της διοίκησης είναι έντονη πάντως, και χαρακτηριστική είναι η άποψη ενός φίλου της Γιουβέντους, την οποία καταθέτει μέσω της εν λόγω ιστοσελίδας.

" Δεν μπορώ να καταλάβω τί σκέφτονται αυτοί που είναι στη διοίκηση. Πως θέλουν να πείσουν τον Μπουφόν, τον Τρεζεγκέ και τους άλλους να μείνουν και πώς θέλουν να πείσουν παίκτες μεγάλης αξίας να έρθουν, όταν δεν έχουμε καν προπονητή ή όταν μας... απειλούν ότι θα φέρουν τον Νοβελίνο!"













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ