ΑΕΚ

Νέο επεισόδιο Τζεμπούρ-Μπάγεβιτς, Μανωλά

Νέο επεισόδιο Τζεμπούρ-Μπάγεβιτς, Μανωλά
Τζεμπούρ

Επεισόδιο με τους Μπάγεβιτς, Μανωλά είχε ο εκτός εαυτού Ράφικ Τζεμπούρ! Στενοχωρημένος ο Ντούσκο

Ο γαλλοαλγερινός επιθετικός σε μία άσκηση όπου συμμετείχαν αυτός και ο Εντίνιο είδε τον Ταχτσίδη να παίρνει τη θέση του και του απευθύνθηκε σε έντονος ύφος λέγοντάς του “ Εσύ τι κάνεις εδώ, δεν είναι η σειρά σου τώρα”.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άκουσε και είδε τι έγινε με αποτέλεσμα να δώσει εντολή στον Τζεμπούρ να κάνει ατομικό με τον Μπουρουτζίκα τονίζοντας του ότι: " Εγώ θα λέω ποιος κάνει τι, και όχι εσύ".

Ο οξύθυμος στράικερ άρχισε να φωνάζει στα γαλλικά και ο Σερβοέλληνας τεχνικός τον έστειλε στα αποδυτήρια. Στην διαδρομή ο Στέλιος Μανωλάς που έδωσε το παρών στην προπόνηση και παρακολούθησε το συμβάν σταμάτησε τον Τζεμπούρ και του είπε:

Τι είναι αυτά που κάνεις. Έχουμε τελικό μπροστά μας. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι”.

Tην ίδια στιγμή στην περιοχή έσπευσε ο Σεμπαστιάν Σάχα για να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του αλλα ο Τζεμπούρ τα έβαλε και με τον Αργεντινό. Ακόμα και ο Βασίλης Τσιάρτας που ήταν διπλα στον Μανωλά και προσπάθησε επίσης να ηρεμήσει τον Τζεμπούρ δεν τα κατάφερε με τον 25χρονο διεθνής στράικερ να βάλει κατα πάντων στα γαλλικά! Στη συνέχεια ο επιθετικός, εκτός εαυτού, έφυγε βρίζοντας για τα αποδυτήρια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μπάγεβιτς



Μετά το νέο επεισόδιο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχώρησε μετά το τέλος της προπόνησης φανερά στεναχωρημένος για όσα είχα γίνει. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το σημερινό περιστατικό χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σπίθα για κάτι τέτοιο και μάλιστα πριν από έναν τελικό Κυπέλλου.

Ο Μπάγεβιτς θα παραπέμψει τον Τζεμπούρ στην διοίκηση αλλά λογικά η τιμωρία του δεν θα είναι αυστηρή όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά. Άλλωστε υπάρχει ένα τρόπαιο προς κατάκτηση και ο “Ντούσκο” δεν έχει την πολυτέλεια των εναλλακτικών επιλογών.

Ο κόσμος της ΑΕΚ παρακολουθεί με ανησυχία τα όσα συμβαίνουν την ώρα που η ομάδα ετοιμάζεται για το πρώτο της τρόπαιο μετά από επτά χρόνια.

Στην αποστολή ο Ενσιαμπαμφούμου



Εκτός από το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Τζεμπούρ η ομάδα είχε κανονική προπόνηση την Παρασκευή για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε τον Σωτήρη Κυργιάκο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βέβαια αλλά δεν τον πήρε στην αποστολή για την Κρήτη. Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ενσιαμπαμφούμου με τον μικρό να φλερτάρει ακόμα και με την βασική ενδεκάδα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα με τον Εργοτέλη είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Ζεράλδο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Μαντούκα, Ενσιαμπαμφούμου, Κουτρομάνος, Πλιάτσικας, Μπλάνκο, Μπέρνς, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Χετεμάϊ, Ελ Χατζί Ντιούφ, Παυλής, Γκέντσογλου.

Οι τραυματίες Παναγιώτης Λαγός και Αντώνης Ρίκκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Χουανφράν έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία.



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ