ΑΡΗΣ

Νέο φιλικό με Πιερικό

Νέο φιλικό με Πιερικό
μαζινιο

Νέο φιλικό με τον Πιερικό την Κυριακή θέλει ο Μαζίνιο, που έκρινε τους παίκτες του ανέτοιμους με την Κιέβο

Για το λόγο αυτό, εκτός από τη φιλική αναμέτρηση με την Ουντινέζε το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης, ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να δλωσει ένα ακόμα τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου οι παίκτες του να εμφανιστούν έτοιμοι ενόψει του Ατρόμητου στην πρεμιέρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Συγκεκριμένα την Κυριακή -εκτός απροόπτου- θα διεξαχθεί ένας αγώνας με τον Πιερικό, καθώς ο Γιώργος Κολτσίδας βρέθηκε στην Κατερίνη για να διευθετήσει το θέμα, με την ομάδα της Β' Εθνικής να είναι σύμφωνη.

Ντι Κάρλο: "Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα"

Ο προπονητής της Κιέβο, Ντομένικο Ντι Κάρλο, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας δήλωσε: " Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες τεχνίτες. Κάναμε ένα φιλικό παιχνίδι, που δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή αν χάσεις. Ο κύριος Μαζίνιο δουλεύει πολύ καλά με την ομάδα του Άρη. Μας άρεσε πολύ ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Από αυτό το παιχνίδι πήραμε αυτό που ξέρουμε, την προσπάθεια να παίξουμε με ταχύτητα και αυτό θα πρέπει να το βελτιώσουμε".

Για την επόμενη αντίπαλο των «κιτρίνων», την Ουντινέζε, τόνισε: " Η Ουντινέζε είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Έχει παίκτες με τεχνική και ταχύτητα. Έχει επίσης ορισμένους παίκτες με ποιότητα. Μοιάζει το παιχνίδι της με αυτό του Άρη".

Για τον Μαζίνιο δήλωσε: " Εγώ θυμόμουν τον Μαζίνιο σαν παίκτη και του έδωσα την ευχή φέτος η ομάδα του να είναι στις πρώτες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος".

Ο Ντομένικο Ντι Κάρλο αναφέρθηκε και στον Ντάλα Μπόνα, που μεταγράφηκε στον Ηρακλή: " Ο Ντάλα Μπόνα είναι ένας καλός παίκτης, τεχνίτης. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρει ρυθμούς γιατί δεν έπαιζε βασικός τα τελευταία 2 χρόνια. Αν το καταφέρει σίγουρα θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ηρακλή".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ