ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο "κάζο" και με Ένχελααρ

Νέο "κάζο" και με Ένχελααρ
έΝΧΕΛΑΡ

Επιβεβαιώθηκε το οριστικό "ναυάγιο" απόκτησης του Ένχελααρ που προτίμησε την Αϊντχόφεν

Η PSV κέρδισε μια σπουδαία μάχη

Η απώλεια του Μέλμπεργκ προκάλεσε αναταράξεις στον Παναθηναϊκό, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο σάλο που θα προκληθεί εφόσον ισχύουν όσα αναφέρει η ιστοσελίδα vi.nl. Το ολλανδικό site σε δημοσίευμα που ανέβασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Ορλάντο Ένχελααρ προτιμά τελικά να πάει στην Αϊντχόφεν και όχι στον Παναθηναϊκό!

"Η PSV Αϊντχόφεν κέρδισε μια σπουδαία μάχη", γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα και προσθέτει: "Ο Ένχελααρ θα υπογράψει με την Αϊντχόφεν συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών. Η μεταγραφή θα κοστίσει 4 εκατομμύρια Ευρώ". Δεν διευκρινίζει πάντως αν αυτό το ποσό αφορά την αποζημίωση της Σάλκε ή τις αποδοχές του Ολλανδού μέσου, ο οποίος φέρεται να έχει δεχθεί και αποδεχθεί πρόταση του Παναθηναϊκού έναντι 1,2 εκατομμυρίων ετησίως, την ώρα που στη Σάλκε οι "πράσινοι" δίνουν 2,2 εκατομμύρια.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως "ο Παναθηναϊκός ήταν κι αυτός αναμεμιγμένος στην περίπτωση του 29χρονου Ένχελααρ, όμως η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε δεν είναι πλέον επιλογή του διεθνούς μέσου, που προτιμά να συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς Φρεντ Ρούτεν". Ο Ρούτεν ήταν μέχρι πρόπερσι προπονητής της Τβέντε, ομάδας από την οποία έφυγε ο Ένχελααρ για να πάει στη Σάλκε.

Αναστάτωση και οριστικό "ναυάγιο" για Παναθηναϊκό!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας πρωί πρωί δημοσιευμένη αυτή την είδηση. Δήλωναν παντελή άγνοια για το θέμα και επαναλάμβαναν αυτά που ξέραμε κι εμείς τις τελευταίες ημέρες: ότι δηλαδή υπάρχει συμφωνία με τη Σάλκε, αλλά και με τους εκπροσώπους του παίκτη, οι οποίοι είχαν αναλάβει την υποχρέωση να μεταφέρουν τα συμφωνηθέντα στον Ένχελααρ και να έρθουν όλοι μαζί τη Δευτέρα στην Αθήνα για να υπογράψουν το συμβόλαιο. Σημειωτέον ότι οι εκπρόσωποι του Ολλανδού είχαν κάνει και δηλώσεις με τις οποίες άφηναν σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν φυσικά να επικοινωνήσουν με τους ατζέντηδες του Ένχελααρ για να τους ρωτήσουν αν αληθεύουν οι πληροφορίες από την Ολλανδία.

Τελικά το μεσημέρι του Σαββάτου, το "μυστήριο" λύθηκε με τον παίκτη να επικαλείται οικογενειακούς λόγους και παρά την πίεση από την προσωπική πλευρά του Χενκ Τεν Κάτε, προτιμάει να μείνει στην χώρα του και να αγωνιστεί στην PSV. Ετσι, οι "πράσινοι" μετά τα όσα πέρασαν με τον Χούλιο Κρουζ, την απώλεια του Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό, δέχονται ακόμα ένα ισχυρό ταρακούνημα, που πληγώνει το πρεστίζ της ομάδας και δείχνει πως οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις μεταγραφές δεν λειτουργούν (τουλάχιστον) επικοινωνιακά σώστά τις υποθέσεις.

Στο κόλπο και αγγλική ομάδα!

Στο μεταξύ νέο δημοσίευμα στην Ολλανδία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει θέμα και δίνει μία ακόμα διάσταση στην υπόθεση. Η ηλεκτρονική έκδοση της De Telegraaf δεν κάνει λόγο για συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την Αϊντχόφεν, αλλά αναφέρει πως ο Ορλάντο Ένχελααρ έχει στα χέρια του προτάσεις όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό και την Αϊντχόφεν, αλλά και από μία αγγλική ομάδα, η οποία για την ώρα παραμένει άγνωστη!

"Ο Ένχελααρ επιστρέφει σήμερα από τις διακοπές του στις ΗΠΑ και θα συζητήσει μαζί με τον δικηγόρο του Έντουαρντ Μπέρλεσον τις τρεις επίσημες προτάσεις που έχει στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό, την Αϊντχόφεν και μία ακόμα ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, που δεν έχει διευκρινιστεί ποια είναι", υποστηρίζει η De Telegraaf, η οποία πάντως προσθέτει και κάτι σημαντικό που εν τέλει μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με την Σάλκε για να προχωρήσει στη μεταγραφή του παίκτη, ενώ αντίθετα η Αϊντχόφεν δεν έχει κάνει τέτοια συμφωνία με τη γερμανική ομάδα. Κι αν αναλογιστεί κανείς πώς ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μέλμπεργκ, συμφωνώντας πρώτα με τη Γιουβέντους και μετά διαπραγματευόμενος με τον παίκτη, τότε αντιλαμβάνεται πόσο σοβαρό είναι το ατού που έχουν οι "πράσινοι" στα χέρια τους.

Ενδιαφέρον για Γκοϊάν

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Ολλανδία, στη Ρουμανία υποστηρίζουν ότι μία σοβαρή εναλλακτική λύση του Παναθηναϊκού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού αποτελεί ο Ντορίν Γκοϊάν. Πρόκειται για τον αρχηγό της Στεάουα Βουκουρεστίου, έναν γιγαντόσωμο (ύψους 1.94μ.) στόπερ, ανίκητο στο ψηλό παιχνίδι και με ικανότητα στο σκοράρισμα μετά από στημένες φάσεις, ο οποίος είναι 27 φορές διεθνής και βρίσκεται και σε πολύ καλή ηλικία (29 ετών).

Η εφημερίδα Prosport σε σημερινό δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι ο Γκοϊάν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τριών αγγλικών ομάδων (Σάντερλαντ, η οποία είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι, Άστον Βίλα και Μπέρμιγχαμ), αλλά και του Παναθηναϊκού, που, όπως γράφει, βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα ο συντάκτης του κειμένου εκτιμά πως ο Γκοϊάν φαίνεται να επιλέγει την Ελλάδα ως ποδοσφαιρικό προορισμό του από τη στιγμή που την έχει επιλέξει και ως τουριστικό προορισμό του!

Ο Γκοϊάν απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές του στην Κρήτη, απ' όπου δήλωσε ότι "ξέρω πως ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες για μένα, αλλά δεν έχω στα χέρια μου τίποτα επίσημο ακόμα. Για την ώρα βρίσκομαι σε διακοπές με την οικογένειά μου και χαλαρώνω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος".





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ