ΠΑΟΚ

Νέο όχι από Μίετσελ – Ναι για Λάτσκο

Νέο όχι από Μίετσελ – Ναι για Λάτσκο
Μιετσελ

Νέα άρνηση για ανανέωση από το Μίετσελ ενώ άρεσε στον Κώστα Ιωσηφίδη ο Λάτσκο της Φερεντσβάρος

Το Σάββατο λοιπόν η πλευρά του ΠΑΟΚ μπορεί να τα βρήκε με τον Μάρτσιν Μίετσελ για συμβόλαιο 2,5 χρόνων όπως ζητούσε ο Πολωνός επιθετικός κάτι ανάλογο όμως δεν επιτεύχθηκε και στο οικονομικό με την απάντησή του να ήταν αρνητική. Συγκεκριμένα ο Μίετσελ ζήτησε να αναπροσαρμοστεί και το υπάρχον του συμβόλαιο και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο κάτι όμως που όπως ήταν επόμενο δεν δέχτηκαν στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αποσύρουν την προσφορά τους.
Κατά τα άλλα ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης, που την Κυριακή παρακολούθησε στην Ουγγαρία τον αριστεροπόδαρο χαφ της Φερεντσβάρος Ζολτ Λάτσκο στον εκτός έδρας αγώνα με την Μποτς κι άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Μαγυάρου μέσου που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Χθες μάλιστα ο κ. Ιωσηφίδης παρακολούθησε το παιχνίδι της ΜΤΚ με την Ουίπεστ για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ενώ έχει εντοπίσει και έναν τερματοφύλακα.

Σήμερα το πρωί εξάλλου στις 7:30 χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Στέλιος Ηλιάδης στο δεξί του μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Οικονομίδη, στην κλινική του Αγίου Λουκά.

Ο διεθνής μέσος σε μία ανύποπτη φάση είχε υποστεί κάταγμα στο 4ο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού και πλέον έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να προλάβει τους ερχόμενους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι μη θέλοντας να τους χάσει είναι αποφασισμένος εφόσον όλα πάνε καλά να αγωνιστεί ακόμα και με νάρθηκα.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ