ΜΙΛΑΝ

Νέο "όχι" στους Μαδριλένους

Νέο "όχι" στους Μαδριλένους
New Image

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε το ραντεβού που είχαν άνθρωποι της Ρεάλ με τον μάνατζερ του Κακά, απέρριψε όμως την νέα μυθική πρόταση των "μερένγκες"

Μετά την αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας Tuttosport περί συνάντησης παραγόντων της Ρεάλ με τον πατέρα και τον μάνατζερ του παίκτη, το Νο 2 στην ιεραρχία των "ροσονέρι" και αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, φρόντισε να κόψει την... φόρα στους Μαδριλένους, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το "Σαν Σίρο".
"Γνωρίζουμε τα πάντα για τη συνάντηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κακά, καθώς ενημερωθήκαμε αμέσως από τον πατέρα του και τον μάνατζέρ του, Γκαετάνο Παολίνο. Δεν θα παραχωρήσουμε τον Κακά", ανέφερε κατηγορηματικά ο Γκαλιάνι, ο οποίος αιτιολόγησε τις σούπερ-οικονομικά προτάσεις που κάνει η Ρεάλ Μαδριτης στη Μίλαν για χάρη του Κακά.

"Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι δεν παραχωρήσει τον Κακά, όμως αυτές οι προσφορές είναι αποτέλεσμα της διαφορετικής φορολογίας που υπάρχει μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας, που δίνει αβαντάζ στους κορυφαίους ισπανικούς συλλόγους έναντι των κορυφαίων ιταλικών", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης για να συμπληρώσει:

"Στη χώρα μας, ένας ποδοσφαιριστής κερδίζει το 50% από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του καθώς το άλλο μισό καταβάλλεται στην εφορία, ενώ αντίθετα στην Ισπανία το κέρδος του παίκτη φτάνει το 75%".




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ