ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο όνομα ο Ζορζίνιο

Νέο όνομα ο Ζορζίνιο
Λεωφόρος

Επόμενο όνομα στη λίστα ΠΑΟ σύμφωνα με την O'Jogo ο Ζορζίνιο. Προς διάθεση τα διαρκείας

Γεννημένος το 1977 στη Γκοϊά της Βραζιλίας, ο Ζορζίνιο ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκοϊατούμπα για να συνεχίσει στην Ατλέτικο Παραναένσε και εν συνεχεία στην Σάντο Αντρέ και τη Γκάμα. Το 2001 έκανε το μεγάλο βήμα και περασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Σετούμπαλ. Στη Βιτόρια έκανε μια πολύ καλή καριέρα, ενώ βοήθησε την ομάδα και τη δύσκολη χρονιά που έπεσε κατηγορία.
Ξανά στη Super Liga το 2004-05 έκανε μια εξίσου καλή χρονιά εντυπωσιάζοντας τους ανθρώπους της Πόρτο οι οποίοι τον έφεραν στην ομάδα το 2005 όπου και αγωνίζεται ως σήμερα. Με την Πόρτο έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ ένα κύπελλο έχει και με την Σετούμπαλ. Μάλιστα την περίοδο 2004-05 ήταν αυτός που με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη τίτλο στο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Ο Ζόρζε Λουίζ Περέιρα ντε Σόουζα "Ζορζίνιο" είναι επιθετικός και έχει ύψος 1.78. Σε ηλικία 30 ετών η Πόρτο μετά την αποχώρηση του Αντριάνο, ίσως του ξαναδώσει την ευκαιρία να πάρει θέση βασιικού και για το λόγο αυτό αν ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη θα πρέπει να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 17 ματς πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Προς διάθεση τα διαρκείας
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας της περιόδου 2007-08. Το γεγονός ότι από τη νέα χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται ξανά στο γήπεδο της Λεωφόρου δημιουργεί κάπιοιες αλλαγές στον τρόπο διάθεσης, λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου.

Τα σημεία διοάθεσης τους είναι στο Γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" στο bar VIP της θύρας 3, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 87, δίπλα από την είσοδο του Ξενοδοχείου Ζαφόλια και στο ΟΑΚΑ, είσοδος από Πύλη Α – Σπύρου Λούη.

Οι κάτοχοι των καρτών της προηγούμενης περιόδου δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης, αλλά θα έχουν προτεραιότητα για την ικανοποιήση των αιτημάτων τους. Παράλληλα θα τηρηθεί και χρονική σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πατήστε εδώ .

Ετοιμάζεται η ιστορική έδρα
Περνώντας κανείς από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα καταλάβει ότι κάτι κινείται εκεί. Πολλοί άνθρωποι εντός και εκτός γηπέδου δουλεύουν συνεχώς για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" που θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό ξανά ώστε να γίνει στο ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας ο εορτασμός των 100 χρόνων από την ίδρυση του "τριφυλλιού". Παράλληλα θα είναι και η καλύτερη μετάβαση στο καινούριο γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό.

Χθες ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, που ήρθε από την Αυστρία και η ποικιλία του είναι η καλύτερη που έχει περάσει ποτέ τα ελληνικά σύνορα. Μάλιστα το συγκεκριμένο είδος έχει λεπτή φλούδα, γεγονός που ευνοεί το γρήγορο παιχνίδι. Παρόμοιος χλοοτάπητας χρησιμοποιείται μόνο στην Αγγλία, στην Ισπανία και την Πορτογαλία (στο EURO 2004), ενώ στην επιλογή σημαντικό ρόλο έπαιξε και η άποψη-θέληση του Ζοζέ Πεσέιρο, καθώς ο ίδιος χλοοτάπητας υπάρχει στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" έδρα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της τοποθέτησης το Σάββατο.

Στους περιβάλλοντες χώρους γίνονται εργασίες στις εισόδους κάθε θύρας, ενώ και στις εξέδρες έχουν αρχίσει να απομακρύνονται τα ακατάλληλα καθίσματα με σκοπό να αντικατασταθούν πλήρως. Τα αποδυτήρια έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά μορφή, ενώ εργασίες θα γίνουν και στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Στόχος είναι το γήπεδο να είναι πανέτοιμο στα τέλη Ιουλίου ώστε να δοθεί και κάποιο φιλικό.

Οι πρωτιές της Λεωφόρου
* Κατασκευάστηκε το 1922
* Πρώτη εξέδρα το 1928
* Πρώτο ελληνικό γήπεδο με προβολείς το 1938
* Πρ'ωτο ελληνικό γήπεδο με χλοοτάπητα το 1958

Τραγουδιστής ο Ίβ

Το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας θα φιλοξενηθεί το Εθρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η προβολή του γεγονότος πρέπει να γίνεται από τους καλύτερους πρεσβευτές. Ποιος λοιπόν θα ήταν καλύτερος από τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας (μιας εκ των δύο) που θα φιλοξενήσει το EYRO;

Ο Αντρέας Ίβανσιτς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αντικείμενο marketing από τους διοργανωτές. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και όχι μόνο χαρακτήρα, θα είναι στο εξώφυλλο του παιχνιδιοπύ FIFA 2008 μαζί με τον Ροναλντίνιο και όπως έγινε γνωστό σύντομα ο 23χρονος μέσος του Παναθηναϊκού θα τραγουδίσει μαζί EURO.

Αλλαγές σε όλα τα μέτωπα
Ο άνεμος αλλαγών που πνέει στον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος περνάει από όλα τα "πόστα", με τελευταία αλλαγή αυτή του εκπρόσωπου τύπου κύριου Θεολόγου Αλεξανδράτου. Ο κύριος Αλεξανδράτος στα τρία χρόνια που ήταν στην ΠΑΕ διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και την ευγένεια του. Πάντως είναι πιθανό να μην υπάρξει αντικαταστατης του.

Επιτέλους ραντεβού Δήμου-Ερασιτέχνη

Μπορεί όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των εργασιών στο Βοτανικό από την άποψη των μελετών, ωστόσο τα γραφειοκρατικά θέματα και οι αναβολές σημαντικών ραντεβού είναι αυτά που προκαλούν τις όποιες καθυστερήσεις.

Μια σημαντική παράμετρος είναι και η επικείμενη συνάντηση του Ερασιτέχνη με το Δήμο Αθηναίων με σκοπό την υπογραφή της μεταξύ τους σύμβασης. Θέμα δηλαδή που θα έπρεπε να αποτελεί υπόθεση μόλις πέντε λεπτών έχει καθυστερήσει μήνες! Επιτέλους χθες, ο Δήμαρχος κύριος Κακλαμάνης έκλεισε ραντεβού με τον Παύλο Γιαννακόπουλο την προσεχή Παρασκευή για να υπογραφεί η περιβόητη σύμβαση για τη διπλή ανάπλαση σε Βοτανικό και Λεωφόρο.

Εξάλλου μέσα στον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί η ελεγχόμενη έκρηξη του κτιρίου ΕΤΜΑ που ανήκει πλέον στο Δήμο της Αθήνας.



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ